The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βαλένθια εναντίον Κάντιθ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Валенсия-Кадис-04.01b

Ισπανική La Liga

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ισπανία. Βαλένθια. Στάδιο Mestalla

Το πρόγραμμα του δέκατου έβδομου γύρου της La Liga θα τελειώσει στη Βαλένθια, όπου η ομώνυμη ομάδα θα φιλοξενήσει την Κάντιθ.

Βαλένθια

Η κάποτε τρομερή Βαλένθια καταλαμβάνει τώρα μόνο τη δέκατη έβδομη θέση των βαθμολογιών με 15 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 22:24. Επιπλέον, οι «νυχτερίδες» βρίσκονται σε μια βαθιά κρίση. Η ισοπαλία 0:0 με την Έιμπαρ, 2:2 με την Ατλέτικ και 2:2 με την Μπαρτσελόνα αντικαταστάθηκε από τις ήττες 0:1 από τη Σεβίλλη και 1:2 από τη Γρανάδα.

Κάντιθ

Ο νεοεισερχόμενος της ελίτ Κάντιθ ξεκίνησε αρκετά γρήγορα, αλλά με την πάροδο του χρόνου προβλέψιμα η απόδοσή του έπεσε. Μετά από παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα (2:1), τη Σέλτα (0:4), τη Χετάφε (0:2), την Μπέτις (0:1) και τη Βαγιαδολίδ (0:0), το «κίτρινο υποβρύχιο» κατέληξε στην ένατη θέση με 19 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 11:20.

Πρόβλεψη

Σε αυτό το παιχνίδι θα δώσω ένα μικρό πλεονέκτημα στη Βαλένθια, η οποία θα βοηθηθεί στο δρόμο προς την επιτυχία όχι μόνο από τον παράγοντα της έδρας, αλλά και από την κρίση του αντιπάλου. Ενώ ο αγώνας είναι απίθανο να είναι ανώμαλα παραγωγικός. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: η Βαλένθια δε θα χάσει και το σύνολο είναι κάτω από 3,5 με απόδοση 1,61.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *