The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βαλένθια εναντίον Αθλέτικ Μπιλμπάο: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Валенсия-Атлетик-01.07b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2020, 8:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Βαλένθια Στάδιο Mestalla

Στον τριακοστό τρίτο γύρο της La Liga θα προσπαθήσουν να προσδιορίσουν τον ισχυρότερο οι γείτονες στην κατάταξη – η Βαλένθια θα φιλοξένει την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Βαλένθια

Προς το παρόν η Βαλένθια βρίσκεται σε βαθιά κρίση. Μετά από μια μακρά παύση, οι νυχτερίδες κατάφεραν μόνο να νικήσουν 2:0 επί της Οσασούνα. Αλλά οι αγώνες με Λεβάντε (1:1), Ρεάλ (0:3), Έϊμπαρ (0:1) και Βιγιαρρεάλ (0:2) οδήγησαν τους Levantines στην όγδοη θέση του τουρνουά με 46 πόντους και διαφορά τερμάτων 41:46.

Αθλέτικ Μπιλμπάο

Δείκτες της Αθλέτικ Μπιλμπάοs είναι  χειρότεροι, αλλά όχι πολύ: ένατη θέση, 45 πόντοι στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 36:28. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες τα Λιοντάρια πέτυχαν σημαντικές νίκες 1:0 επί της Μπέτις και 3:1 επί της Μαγιόρκα, οι οποίες αντικαταστάθηκαν με ισοπαλίες 1:1 με την Ατλέτικο και 2:2 με την Έϊμπαρ, καθώς και μια αξιοπρεπή ήττα 0:1 από την Μπαρτσελόνα.

Πρόβλεψη

Έχοντας χάσει τον παράγοντα υποστήριξης των κερκίδων, η Βαλένθια είναι απίθανο να είναι σε θέση να αντισταθεί στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, η οποία έχει αποκτήσει εξαιρετική κίνηση. Η πρόβλεψή μου είναι: οι φιλοξενούμενοι εδώ δεν θα χάσουν και, εάν είναι δυνατόν, θα συνεχίσουν την πορεία τους προς τη ζώνη του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: η Αθλέτικ Μπιλμπάο δε θα χάσει (Χ2) με απόδοση 1,61.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *