The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βαλένθια εναντίον Άρσεναλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

004-Valencia-Arsenal-09.05

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ – Ημιτελικός – Φάση 2 από 2

Πέμπτη, 9 Μαΐου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μεστάγια, Βαλένθια

Την Πέμπτη βράδυ, 9 Μαΐου, στην Ισπανία θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος αγώνας του ημιτελικού του Γιουρόπα Λιγκ, όπου η τοπική Βαλένθια θα αντιμετωπίσει την Άρσεναλ Λονδίνου. Αυτή τη στιγμή το σκορ είναι 3:1 υπέρ του αγγλικού συλλόγου, αλλά οι Ισπανοί δεν θα τα παρατήσουν έτσι απλά. Σας συνιστούμε λοιπόν να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Βαλένθια – Άρσεναλ.

Σκοράρει πολύ, αλλά και χάνει αρκετά

Αυτή τη στιγμή η Βαλένθια φαίνεται αρκετά καλή, αλλά είναι άγνωστο τι να περιμένουμε από την ομάδα στο δεύτερο ματς. Απλώς η ενδεκάδα του Marcelinho ξέρει να σκοράρει, ειδικά εντός έδρας, αλλά και χάνει αρκετά. Μπορείτε κιόλας να δείτε την τελευταία συνάντηση του ισπανικού συλλόγου την Κυριακή με την Ουέσκα εκτός έδρας, η οποία έληξε με τη νίκη της Βαλένθια με σκορ 2:6 (πολλά γκολ και από τις δύο πλευρές). Ταυτόχρονα στην έδρα τους οι «νυχτερίδες» χάνουν επίσης συχνά, αλλά όχι περισσότερο από ένα γκολ ανά παιχνίδι. Η ομάδα αγαπά να σκοράρει μπροστά στις κερκίδες της και το κάνει αρκετά συχνά.

Ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού με αποτυχίες εκτός έδρας

Την ίδια στιγμή η Άρσεναλ έπαιξε καταπληκτικά στον πρώτο αγώνα, αλλά ήταν η εντός έδρας συνάντηση. Εάν θυμηθείτε την πορεία του αγγλικού συλλόγου στο Γιουρόπα Λιγκ, μπορείτε να παρατηρήσετε την εξάρτηση της ομάδας από τις κερκίδες της – όλες οι νίκες της ομάδας ήταν εντός έδρας. Εκτός έδρας οι «κανονιέρηδες» σκόνταφταν αρκετά συχνά και έχαναν πολύ. Τα τελευταία δύο εκτός έδρας παιχνίδια (στην Πρέμιερ Λιγκ) η ενδεκάδα του Ουνάι Εμέρι έχασε με συντριπτικό σκορ – 3:1 από τη Γουλβερχάμπτον και 3:0 από τη Λέστερ. Τι να πει κανείς… την Κυριακή η Άρσεναλ ακόμη και εντός έδρας δεν κατάφερε να νικήσει την Μπράιτον – 1:1.

Πρόβλεψη

Η Βαλένθια εντός έδρας παίζει πολύ πιο δυνατά, ενώ η Άρσεναλ εκτός έδρας χάνεται. Πιθανότατα, οι γηπεδούχοι θα κυριαρχούν στην επερχόμενη συνάντησης. Ωστόσο, είναι καλύτερα να στοιχηματίσετε στην απόδοση, αφού η άμυνα των γηπεδούχων δεν είναι ιδανική. Καθώς και πρέπει να τρέχουν πολύ μπροστά, πράγμα που σημαίνει ότι οι φιλοξενούμενοι θα έχουν της ευκαιρίες. Την ίδια στιγμή οι «κανονιέρηδες» εκτός έδρας χάνουν πολύ, οπότε σίγουρα θα υπάρχουν πολλά γκολ στο ματς… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *