The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βαγιαδολίδ εναντίον Σεβίλλη: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Вальядолид-Севилья-24.11b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Χοσέ Θορρίγια

Στον 14ο γύρο του πρωταθλήματος Ισπανίας η Βαγιαδολίδ θα αγωνιστεί με τη Σεβίλλη, για τον αγώνα των οποίων προτείνουμε την πρόβλεψή μας.

Ισχυρή Βαγιαδολίδ

Αυτή τη σεζόν η Βαγιαδολίδ μπορεί ασφαλώς να αποκαλείται ισχυρή μεσαία ομάδα, έχει ήδη σηματοδοτήσει εκτός έδρας ισοπαλία με την Ρεάλ Μαδρίτης. Τώρα η ομάδα βρίσκεται στη 13η θέση και μπορεί να αισθάνεται αρκετά άνετα, μέχρι τη ζώνη υποβιβασμού έχει ακόμα 8 βαθμούς, ενώ στα ευρωπαϊκά κύπελλα μόνο τρεις. Με αποτυχία έληξε ο τελευταίος αγώνας της ομάδας εκτός έδρας εναντίον Αλάβες – 3:0. Η Βαγιαδολίδ δεν έχει χάσει ακόμα στην έδρα της αυτή τη σεζόν, σημειώνοντας δύο νίκες με τρεις ισοπαλίες. Κατάφερε να αντισταθεί ακόμα και εναντίον της Ατλέτικο Μαδρίτης – 0:0. Η ομάδα, ο πραγματικός ιδιοκτήτης της οποίας είναι ο βραζιλιάνος θρύλος Ρονάλντο, φαίνεται πολύ άξια.

Φιλόδοξη Σεβίλλη

Η αρχή της σεζόν είναι αισιόδοξη για τη Σεβίλλη, η ομάδα έχει δηλώσει σαφώς ότι πρόκειται να αγωνιστεί για την πρώτη τετράδα. Προς το παρόν η ομάδα μοιράζεται την τρίτη θέση, πίσω από τους ηγέτες μόνο ένα βαθμό. Οι Ανδαλουσιανοί κατάφεραν να παίξουν με όλους τους κορυφαίους συλλόγους, η ομάδα έχασε από την Μπάρτσα και την Ρεάλ Μαδρίτης και κατάφερε να παίξει ισοπαλία με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Μέχρι το τέλος του κύκλου δε θα υπάρχουν πάρα πολύ δύσκολοι αντίπαλοι σίγουρα και απ’ αυτό πρέπει να ωφεληθεί. Στο Europa League οι παίκτες του Lopetegui μετά από 4 γύρους εξασφάλισαν την πρώτη θέση στο αληθινά αδύναμο κουαρτέτο.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες είχαν πολλούς αγώνες μεταξύ τους, παίζοντας με διαφορετική επιτυχία. Την περασμένη σεζόν η Σεβίλλη δύο φορές δικαιολόγησε την ιδιότητα του φαβορί, κερδίζοντας 2:0 και 1:0 εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Περιμένουμε έναν δύσκολο αγώνα, όπου το πλεονέκτημα πρέπει να είναι στην πλευρά της Σεβίλλης. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στα πρόθυρα ισοπαλίας και νίκης για τους φιλοξενούμενους. Η Βαγιαδολίδ είναι ένα καλό κλαμπ, το οποίο μπορεί να είναι πολύ άβολο, ειδικά εντός έδρας. Ας πάρουμε εδώ τη νίκη των φιλοξενούμενων με χάντικαπ +1, για τη Σεβίλλη είναι δύσκολο να παίξει με τέτοιους ομάδες μεσαίου επιπέδου. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Βαγιαδολίδ με χάντικαπ +1 με απόδοση 1,5.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *