The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βαγιαδολίδ εναντίον Ουέσκα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Вальядолид

Πρωτάθλημα Ισπανίας 

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021, 10:00 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Χοσέ Θορρίγια

Στην Ισπανία, όπως και σε πολλές άλλες χώρες της Δυτικής Ευρώπης, η νέα περιοδεία ξεκινά την Παρασκευή. Αν και η Βαγιαδολίδ έπαιξε πριν από λίγες μέρες στο κύπελλο, θα είναι αυτή που θα ανοίξει την περιοδεία, φιλοξενώντας την Ουέσκα. Θα έχει αρκετή δύναμη για να νικήσει την πιο αδύναμη ομάδα της Πριμέρα;

Η Βαγιαδολίδ γενικώς φαίνεται αναμενόμενα

Οι «Pucelanos» είναι ένα αρκετά τυπικό κλαμπ μεσαίας κατηγορίας στην Ισπανία. Δεν έχει πολλά χρήματα, παρά την παρουσία του θρυλικού Βραζιλιάνου Ρονάλντο μεταξύ των ιδιοκτητών. Υπάρχει όμως ένας έξυπνος τεχνικός, Sergio Gonzalez Soriano, ο οποίος έστησε ένα διακριτικό παιχνίδι, αλλά διασφαλίζει την παραγωγή ικανοποιητικών αποτελεσμάτων. Ήταν ανησυχητικό μόνο στην αρχή, όταν στους πρώτους 8 γύρους η ομάδα δεν μπορούσε να κερδίσει ούτε μία φορά. Αλλά μετά η κατάσταση βελτιώθηκε, επιπλέον, στους 5 τελευταίους αγώνες της Πριμέρα Ντιβισιόν η ομάδα σημείωσε μόνο μία ήττα, όταν έχασε ελάχιστα 0-1 από τον γείτονά της στο βαθμολογικό πίνακα, τη Βαλένθια. Ταυτόχρονα, ο σύλλογος αγωνίστηκε στο κύπελλο, αλλά τώρα μπορεί να είναι επιβλαβές. Θα υπάρξει δύναμη μετά τη συνάντηση με τη Λεβάντε να παίξει για να κερδίσει την Παρασκευή;

Η Ουέσκα επαναλαμβάνει το σενάριο μέχρι στιγμής το σενάριο της πρώτης σεζόν

Οι «Oskens» έχουν ήδη δοκιμάσει το χέρι τους στο επίπεδο της ισχυρότερης κατηγορίας. Τότε όλα τελείωσαν με μια άθλια πρόωρη επιστροφή στη Σεγκούντα. Η ομάδα έμεινε εκεί έως ότου μπόρεσε να παίξει δυνατά στη σεζόν 2019/2020 και να κερδίσει απευθείας εισιτήριο «επάνω». Όμως, στο επίπεδο της Πριμέρα, εξακολουθεί να είναι μη ανταγωνιστική και βρίσκεται κάτω από όλους τους άλλους νεοεισερχόμενους, ακόμη και από την Έλτσε η οποία προκρίθηκε απ’ τα πλέι-οφ. Και σε γενικές γραμμές κλείνει την κατάταξη με πολύ χάλια δείκτες: 1 νίκη και 13 βαθμούς μετά από 20 αγώνες, καθώς σκόραρε 2 φορές λιγότερα απ’ ό, τι δέχτηκε (14-29). Ο προπονητής έχει ήδη αλλάξει, αλλά, φαίνεται η κατάσταση έχει γίνει ακόμη χειρότερη, συνεχίζοντας να επιδεινώνει τα στατιστικά της La Liga, η ομάδα έχασε επίσης στο κύπελλο από την πολύ μετριοπαθής Alcoyano. Ωστόσο, στον τελευταίο γύρο, το αουτσάιντερ συγκλόνισε με την ισοπαλία με την Βιγιαρεάλ. Αλλά υπάρχει περισσότερη ενοχή του διεκδικητή της 4ης θέση, η οποία δεν δημιούργησε πραγματικά ευκαιρίες.

Προηγούμενοι αγώνες

Σε 4 συνεχόμενα παιχνίδια, τόσο στη Σεγκούντα όσο και στην Πριμέρα, η γηπεδούχος ομάδα κέρδιζε. Τον περασμένο Οκτώβριο η Βαγιαδολίδ έχασε το προβάδισμα των 2 γκολ εκτός έδρας, έχοντας παίξει ισοπαλία.

Πρόβλεψη

Η Ουέσκα έχει χαμηλές πιθανότητες να αρπάξει βαθμούς. Σας προτείνουμε να ποντάρετε στους «puselanos» την Παρασκευή με μηδενικό χάντικαπ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Βαγιαδολίδ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,727.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *