The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βαγιαδολίδ εναντίον Ουέσκα: προγνωστικά για στοίχημα

Вальядолид-Уэска-29.05_cr

Σεγούντα Ντιβισιόν Ισπανίας

Κυριακή, 29 Μαΐου 2022, 9:00 μ.μ.

Στάδιο Χοσέ Θορρίγια

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ζευγάρια του τεσσαρακοστού δεύτερου γύρου της Σεγούντα Ντιβισιόν Ισπανίας θα είναι Βαγιαδολίδ εναντίον Ουέσκα.

Βαγιαδολίδ

Στο τέλος της σεζόν, η Βαγιαδολίδ νίκησε τις Μιράντες (1:0), Εϊμπάρ (2:0), Πονφεραντίνα (2:0) και Ίμπιζα (2:1), καθώς έχασε απροσδόκητα με σκορ 1:2 από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ Β. Οι «βολετοί» βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην τρίτη θέση με 78 βαθμούς, διαφορά τερμάτων 68:43 και δύο βαθμούς πίσω από την απευθείας πρόκριση στη La Liga.

Ουέσκα

Η Ουέσκα έχει κερδίσει 54 βαθμούς και είναι ενδέκατη με διαφορά τερμάτων 49:41 και μηδενικό κίνητρο για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Τον περασμένο μήνα, οι Οσκέντσι νίκησαν με σκορ 3:2 τη Ρεάλ Σοσιεδάδ-Β, 0:0 την Τενερίφη και 1:1 με την Χιχόν Σπόρτινγκ, καθώς ηττήθηκαν 1:2 από τη Λεγκανές και 0:1 από την Αμορεμπιέτα.

Πρόβλεψη

Τα προφανή φαβορί αυτού του ζευγαριού είναι οι γηπεδούχοι, που σχεδιάζουν να λύσουν το θέμα της άνοδο το επόμενο Σαββατοκύριακο. Δεν νομίζω ότι η σκληρή μεσαία ομάδα του πρωταθλήματος Ουέσκα θα επιβάλει σοβαρό ανταγωνισμό στη Βαγιαδολίδ, αν και δεν υπάρχει περίπτωση συντριπτικής ήττας για τους φιλοξενούμενους εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Βαγιαδολίδ με 1-2 γκολ με απόδοση 2,05.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *