The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βαγιαδολίδ εναντίον Βιγιαρεάλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Вальядолид-Вильярреал-13.05

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Χοσέ Θορρίγια

Αν και η Πέμπτη δεν είναι ημέρα ποδοσφαίρου, όταν δεν υπάρχει Europa League, προγραμματίζονται τρεις αγώνες στην Πριμέρα ωστόσο. Προσφέρουμε την αποκλειστική πρόβλεψή μας για τον αγώνα Βαγιαδολίδ – Βιγιαρεάλ.

Ένα τεταμένο τέλος για το Βαγιαδολίδ

Αποκλεισμός της Βαγιαδολίδ από την Πριμέρα δεν θα είναι μεγάλη απώλεια, επειδή η ομάδα είναι μάλλον βαρετή και μονότονη. Είναι πολύ νωρίς για να στείλετε το κλαμπ στη Segundo, επειδή καταλαμβάνει τη 17η θέση, έχοντας μόνο έναν βαθμό μπροστά από τη ζώνη υποβιβασμού. Στον τελευταίο γύρο η ομάδα έχασε από τη Βαλένθια με σκορ 0:3, συνεπώς διακόπηκε σερί τεσσάρων ισοπαλιών. Συνολικά ο σύλλογος έχει να κερδίσει εννέα αγώνες στη σειρά. Η Βαγιαδολίδ είναι ηγέτης της Πριμέρα στον αριθμό των ισοπαλιών, 16 αγώνες, ενώ η ομάδα κερδίζει λιγότερο π’ όλους, μόνο 5 νίκες.

Η Βιγιαρεάλ δεν πρέπει να ξεχάσει το πρωτάθλημα

Το «κίτρινο υποβρύχιο» έχει πολύ ανεύθυνη στάση στο πρωτάθλημα, έχοντας υποστεί τρεις ήττες σε τέσσερις συναντήσεις. Στον τελικό γύρο η Βιγιαρεάλ έχασε 2-4 από την Θέλτα εντός έδρας, πέφτοντας στην έβδομη θέση. Το να παίζεις στο ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ την επόμενη σεζόν δεν είναι η πιο δελεαστική προοπτική. Φυσικά, οι παίκτες ονειρεύονται το Champions League, το οποίο μπορεί να γίνει πραγματικότητα αν κερδίσουν τον τελικό του Europa League, αν και θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να νικήσουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Emery και οι παίκτες του μπορούν να μείνουν με άδεια χέρια, οπότε δεν πρέπει σίγουρα να παρατήσουν το πρωτάθλημα.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο η Βιγιαρεάλ κέρδισε εντός έδρας με σκορ 2:0, οι γηπεδούχοι σημείωσαν και τα δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, και μετά κατάφεραν να διατηρήσουν με βεβαιότητα το πλεονέκτημα.

Πρόβλεψη

Η Βαγιαδολίδ χρειάζεται πιο πολύ νίκη εδώ, αλλά το «κίτρινο υποβρύχιο» πρέπει επίσης να αγωνιστεί για να μπει στους πρώτους έξι. Η τάξη της Βιγιαρεάλ είναι υψηλότερη, φαίνεται με γυμνό μάτι. Ο αγώνας πρέπει να πραγματοποιηθεί με πλεονέκτημα των παικτών του Εμέρι. Σας συμβουλεύουμε να στοιχηματίσετε στη σαφή νίκη των φιλοξενούμενων εδώ με απόδοση 2,07.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *