The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βίτεμπσκ εναντίον Σμολέβιτσι: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Витебск-Смолевичи-05.04b

Πρωτάθλημα Λευκορωσίας

Κυριακή, 5 Απριλίου 2020, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stadyen Central’ny Vitsyebski

Ο 3ος γύρος της Premier League της Λευκορωσίας θα ολοκληρώσει το πρόγραμμά του την Κυριακή. Οι τελευταίοι που θα παίξουν μεταξύ τους θα είναι Βίτεμπσκ και Σμολέβιτσι. Κάθε ομάδα μέχρι τώρα μοιάζει με «υποψήφιο» για τον αγώνα για επιβίωση, έτσι σε μια τέτοια συνάντηση θα πρέπει να σχεδιάζουν να κερδίσουν βαθμούς, ιδανικά να κερδίσουν τον αγώνα. Ποιος είναι καλύτερα προετοιμασμένος για την προσωπική συνάντηση; Οι αναγνώστες του ιστότοπου μπορούν να διαβάσουν τη δωρεάν πρόβλεψη για τον αγώνα στις 5 Απριλίου 2020.

Η Βίτεμπσκ μέχρι στιγμή δεν αφήνει μια σταθερή εντύπωση για τον εαυτό της

Οι «βόρειοι» όχι χωρίς προβλήματα έχουν ξεφύγει από τον υποβιβασμό την περασμένη σεζόν. Εάν έπαιρναν κυριολεκτικά 1-2 βαθμούς λιγότερο όλα θα είχαν τελειώσει με τουλάχιστον πλέι-οφ. Προφανώς, ο σύλλογος θα έπρεπε να έχει λάβει υπόψη αυτά τα διδάγματα και να προσπαθήσει να παίζει καλύτερα στο τρέχον πρωτάθλημα. Αλλά τα παιχνίδια της ενδεκάδα Σεργκέι Γιασίνσκι το 2020 τελείωναν, κατά κανόνα, με ήττες. Βέβαια στον 1ο γύρο κατάφερε να νικήσει την Gorodeya εντός έδρας και στη μειοψηφία, αλλά τι θα συνέβαινε εάν δεν ήταν το αυτογκόλ του αντίπαλου; Στις 29 Μαρτίου στο Grodno δεν υπήρξε τέτοια βοήθεια από τους αντιπάλους, και τελικά η Βίτεμπσκ έχασε. Το αποφασιστικό ήταν το διάστημα στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου, όταν στο διάστημα των 8 λεπτών χάθηκαν 2 γκολ. Σε αυτό οι «βόρειοι» δεν μπορούσαν να απαντήσουν τίποτα.

Η Σμολέβιτσι θεωρείται ένα από τα αουτσάιντερ της σεζόν

Η ομάδα γιόρτασε τη δέκατη επέτειο από τη δημιουργία της, κερδίζοντας τη 2η θέση στην Premier League-2019. Αυτό τους δίνει το δικαίωμα να δοκιμάσουν ξανά να κρατηθούν την ελίτ, το ντεμπούτο στην ανώτατη κατηγορία το προηγούμενο έτος έληξε με αποκλεισμό από την 15η θέση. Μέχρι στιγμής οι προβλέψεις δείχνουν ότι η ομάδα μπορεί να επαναλάβει εκείνο το αποτέλεσμα. Βέβαια στον 1ο γύρο ο νεοφερμένος ήταν σε θέση να προκαλέσει μία από τις αισθήσεις, φέρνοντας την εκτός έδρας συνάντηση με την Ντιναμό Μπρεστ στο 1:1. Όμως η Isloch στις 29 Μαρτίου έλαβε πιο σοβαρά τη Σμολέβιτσι και, ως αποτέλεσμα, κέρδισε την ομάδα του Αλέξανδρου Μπραζέβιτς 1:0. Από πολλές απόψεις όλα αποφασίστηκαν από το γκολ του Momo Yansane ήδη στο 9ο λεπτό. Η Σμολέβιτσι μετά από αυτό έπρεπε να παίξει πιο ενεργά στην  επίθεση εκτός έδρας, κάτι που αναμενόμενα δεν το κατάφεραν.

Προηγούμενοι αγώνες

Τον Ιανουάριο οι ομάδες διοργάνωσαν ένα φιλικό αγώνα και η Σμολέβιτσι αποδείχθηκε ισχυρότερη σε αυτό (2:1). Αλλά στις τελευταίες επίσημες συναντήσεις η Βίτεμπσκ ήταν σαφώς καλύτερη: 3 νίκες και εκτός έδρας ισοπαλία στις τελευταίες 4 μονομαχίες.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες με σχετικά καλά οργανωμένη άμυνα είναι αδύναμες στην επίθεση, και η επιλογή «το σύνολο είναι κάτω» έρχεται στο νου από μόνη της. Αλλά υπάρχει επίσης μια καλή εναλλακτική λύση: παρ’ όλα αυτά η Βίτεμπσκ είναι απίθανο να χάσει από ένα αουτσάιντερ εντός έδρας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της Βίτεμπσκ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,72.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *