The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βέρτνερ Βρέμης εναντίον Αννόβερο: προγνωστικά για στοίχημα

Вердер-Ганновер-24.07

Β´ Κατηγορία Γερμανίας

Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Βέζερσταντιον

Στο Bundesliga 2 Γερμανίας έχει συγκεντρωθεί μια πολύ σοβαρή παρέα και αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα σεζόν θα ανοίξει την Παρασκευή με μονομαχία μεταξύ Σάλκε και Αννόβερο. Γι’ αυτό καθόλου τυχαία έβαλαν σε βραδινή ώρα, στο πρόγραμμα του Σαββάτου, το παιχνίδι στη Βρέμη μεταξύ Βέρντερ Βρέμης και Αννόβερο. Και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν σίγουρα να επιστρέψουν στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας. Θα είναι επιτυχές το πρώτο βήμα και ποιος θα το κάνει;

Η Βέρτνερ Βρέμης πήρε αυτό που της άξιζε

Οι «μουσικοί» ίσως δεν θεωρηθούν οι μεγιστάνες του γερμανικού ποδοσφαίρου. Αλλά είναι μια ομάδα που κέρδισε το Bundesliga 1 τέσσερις φορές, σχετικά πρόσφατα, το 2004. Και γενικώς, στις αρχές του αιώνα, ήταν δυνατό να παραμείνουμε διαρκώς ανάμεσα στους ηγέτες (υπήρχαν ακόμη και επιτυχίες στο κύπελλο, έφταναν στον τελικό του Κυπέλλου UEFA, που έχασε από την Σαχτάρ το 2009 κ.λπ.). Σταδιακά, ο Tommy Schaaf εξαντλήθηκε, αλλά, ίσως, μετά την αποχώρησή του ξεκίνησαν τα προβλήματα. Συνέχεια νέος τεχνικός, μεταξύ των οποίων ήταν κι ο Βίκτορ Σκρίπνικ, σημείωνε πρόοδο, αλλά ένα χρόνο αργότερα, ακολούθησε νέα πτώση στη ζώνη υποβιβασμού. Φαινόταν ότι κάτω από τον Kofeldt κάτι άρχισε τελικά να λειτουργεί σε σταθερή βάση. Όμως, το 2020/2021, όπου ο 1ος γύρος ήταν αρκετά καλός, οι «πράσινο-λευκοί» πίστεψαν πολύ νωρίς ότι είχαν σημειώσει αρκετούς βαθμούς και μετά δεν μπόρεσαν να συγκεντρωθούν. Αποτέλεσμα η 17η θέση και υποβιβασμός.

Η Αννόβερο διατρέχει τον κίνδυνο να κολλήσει εντελώς στη Β´ Κατηγορία

Οι «κόκκινοι» δεν έχουν τόσο λαμπρή ιστορία και επιτεύγματα όπως ο επερχόμενος αντίπαλός τους. Αλλά το 2011 και το 2012, έπαιξε στα πλέι οφ της ανοιξιάτικης Europa League, και έφτασαν εκεί κιόλας στους ημιτελικούς του τουρνουά. Αλλά μετά όλα πήγαν στραβά. Μετά τον πρώτο υποβιβασμό, το 2016, κατάφεραν να επιστρέψουν αμέσως. Όμως το πήραν το μάθημά τους και η ομάδα με αρκετούς δυνατούς ερμηνευτές υποβιβάστηκε ξανά. Αυτή τη φορά χωρίς επιστροφή. Επιπλέον, κατά τη σεζόν 2020/2021 στο Bundesliga 2, η Αννόβερο σημείωσε μόνο 42 βαθμούς και τερμάτισε στην 13η θέση, έχοντας εμπλακεί σοβαρά στον αγώνα για επιβίωση για λίγο. Τώρα ο Hans Zimmermann, ένας νέος τεχνικός, που έφερε τον Havelse στο τρίτο πρωτάθλημα της χώρας την περασμένη σεζόν, θα προσπαθήσει να τους επιστρέψει στο προηγούμενο επίπεδο. Ωστόσο, έχει ακόμα καλή ομάδα στη διάθεσή του, η οποία θα ενισχυθεί με την επιστροφή του τερματοφύλακα Zieler και την άφιξη του Ernst, ο οποίος έλαβε αμέσως το νούμερο 10.

Προηγούμενοι αγώνες

Μετά τη σεζόν 2018/2019, μετά την οποία η Αννόβερο έφυγε από την Bundesliga 1, οι σύλλογοι έπαιξαν μόνο μία φορά, τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους, στο πλαίσιο του κυπέλλου. Τότε η Βέρτνερ Βρέμης κέρδισε εκτός έδρας με σκορ 3-0.

Πρόβλεψη

Δεν θα είναι εύκολο για την Βέρτνερ Βρέμης, πρέπει να συνηθίσει, να προσαρμοστεί στο νέο επίπεδο, αλλά εντός έδρας με μια μέτρια ομάδα πρέπει να πάρει το μέγιστο. Οπότε στοιχηματίζουμε στη νίκη των γηπεδούχων με απόδοση 2,07.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *