The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βέρντερ Βρέμης εναντίον Σάλκε: πρόβλεψη για τον αγώνα

010-WerderBremen-Schalke-08.03

Μπουντεσλίγκα

Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2019, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Βέζερσταντιον, Βρέμη

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου θα ξεκινήσει ο 25ος γύρος της Μπουντεσλίγκα Γερμανίας με τον αγώνας στη Βρέμη, όπου η τοπική ομάδα θα φιλοξενεί τη Σάλκε από Γκελζενκίρχεν. Στο πλαίσιο του πρώτου γύρου οι “μουσικοί” κέρδισαν εκτός έδρας, αλλά θα είναι σε θέση να ικανοποιήσουν και τους οπαδούς τους;

Απλή μεσαία ομάδα

Αυτή τη στιγμή η Βέρτνερ δεν ξεχωρίζει ιδιαίτερα μεταξύ των άλλων ομάδων της Μπουντεσλίγκα, επειδή ο σύλλογος βρίσκεται στη 10η θέση του τουρνουά. Στην πραγματικότητα η ενδεκάδα του Florian Kofeldt είναι καλή, αφού έχασε μόνο 7 αγώνες από 24. Και τον τελευταίο καιρό οι “μουσικοί” φαίνονται πολύ σίγουροι, χωρίς να χάνουν ήδη 8 ματς στη σειρά (ποτέ το 2019). Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου η ομάδα κέρδισε τρεις φορές και 5 φορές έπαιξε ισοπαλία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Βέρτνερ σκοράρει σταθερά , αλλά το ίδιο συχνά χάνει. Το δημοφιλέστερο σκορ της ομάδας τώρα είναι 1:1.

“Βυθιζόμαστε” με σκέψεις για το Τσάμπιονς Λιγκ

Την ίδια στιγμή η Σάλκε δεν λάμπει καθόλου, ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό. Τώρα η ομάδα έχει μια δύσκολη περίοδο, ειδικά αν πάρετε τον τελευταίο μήνα. Έτσι, στους τελευταίους 5 αγώνες η ενδεκάδα του Domenico Tedesco έπαιξε ισοπαλία εντός έδρας με την Φράιμπουργκ (0:0) και επέτρεψε τέσσερις ήττες με συνολικό σκορ 3:13. Εκτός έδρας η ομάδα χάνει σταθερά και από όλους. Ταυτόχρονα, υπάρχει λόγος γιατί η ομάδα παίζει τόσο άσχημα – πάντοτε σκέφτεται το δεύτερο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ ενάντια στη Μάντσεστερ Σίτι, επειδή ο πρώτος αγώνας χάθηκε με σκορ μόνο 2:3.

Πρόβλεψη

Η Σάλκε τώρα εκπλήσσει με την αδυναμία της, επειδή η ομάδα χάνει πολύ και από όλους. Την ίδια στιγμή η Βέρντερ είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και εντός έδρας της αρέσει να ηγείται το παιχνίδι. Πιθανότατα, αυτός ο αγώνας θα διεξαχθεί κάτω από τη “σημαία” των γηπεδούχων, οπότε θα πρέπει σίγουρα να ποντάρετε σε αυτούς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: νίκη της Βέρντερ Βρέμης με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *