The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βέρντερ Βρέμης εναντίον ΡΜ Λειψίας: πρόβλεψη για τον αγώνα

006-Werder Bremen-RBLeipzig-18.05

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Βέζερσταντιον, Βρέμη

Σάββατο, 18 Μαΐου 2019, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Σε έναν από τους αγώνες του τριακοστού τέταρτου γύρου της Μπουντεσλίγκα η χάλκινη πρωταθλήτρια θα πρέπει να κάνει επίσκεψη στη Βρέμη, όπου ο τοπικός σύλλογος είναι έτοιμος να ταλαιπωρήσει οποιονδήποτε αντίπαλο.

Βέρντερ Βρέμης

Την παραμονή η Βέρντερ νίκησε με σκορ 1:0 την Χόφενχαϊμ και 2:1 τη Φράιμπουργκ, έπαιξε ισοπαλία 2:2 με την Ντόρτμουντ και υπέστη ήττα 1:4 από τη Φορτούνα και 0:1 από την Μπάγερν Μονάχου. Αυτά τα αποτελέσματα μόνο επιβεβαιώνουν την κατάσταση μεσαίας αμάδας για τους «μουσικούς» – με 50 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 56:48 με υπερηφάνεια κάθονται στην ένατη θέση του τουρνουά.

ΡΜ Λειψίας

Η ΡΜ Λειψίας βρίσκεται στην τρίτη θέση, έχοντας σημειώσει 66 βαθμούς, συμπληρωμένους με τη διαφορά τερμάτων 62:27. Στους δύο τελευταίους αγώνες οι «ταύροι» έπαιξαν ισοπαλία με την Μπάγερν Μονάχου (0:0) και τη Μάιντς (3:3). Ωστόσο, πριν από αυτό είχαν ένα μακρύ νικηφόρο σερί, κατά τη διάρκεια του οποίου νικήθηκαν η Φράιμπουργκ (2:1), η Μπορούσια Γκλάντμπαχ (2:1) και η Βόλφσμπουργκ (2:0).

Πρόβλεψη

Δεδομένου ότι η Βέρντερ σκόραρε σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος εντός έδρας, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επεκταθεί αυτή η τάση. Αλλά οι γηπεδούχοι σίγουρα δεν θα σκοράρουν πάρα πολύ, επειδή έχουν να αντιμετωπίσουν την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: η Βέρντερ Βρέμης θα σκοράρει ένα ή δύο γκολ με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *