The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βέρντερ Βρέμης εναντίον Μπορούσια Ντόρτμουντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

WerderBremen-BorussiaDortmund-29.04

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Βέζερσταντιον

Κυριακή, 29 Απριλίου 2018, 7:00 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Την επόμενη Κυριακή στη Μπουντεσλίγκα Γερμανίας θα πραγματοποιηθούν δύο ποδοσφαιρικοί αγώνες, ένας από τους οποίους θα είναι η αναμέτρηση Βέρντερ Βρέμης και Μπορούσια Ντόρτμουντ. Το ξεκάθαρο φαβορί στην επερχόμενη συνάντηση θεωρείται από τις εταιρείες στοιχημάτων οι “σφίγγες”, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι οι “μουσικοί” παίζουν πολύ καλύτερα στο δεύτερο γύρο από τον πρώτο, παίζουν αρκετά αποτελεσματικά.

Δωδέκατοι

Μέχρι το τέλος του γερμανικού πρωταθλήματος έμειναν τρεις γύροι, η Βέρντερ πριν από τον επερχόμενο αγώνα βρίσκεται στη 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχει στο ενεργητικό της 37 βαθμούς και είναι 7 βαθμούς μπροστά από την Φράιμπουργκ, η οποία βρίσκεται στη ζώνη μεταβατικών αγώνων. Στα τρία τελευταία παιχνίδια η Βέρντερ Βρέμη δεν κέρδιζε, έχοντας χάσει από τη Αννόβερο και τη Στουτγάρδη εκτός έδρας, και παίζοντας ισοπαλία 1:1 με τη ΡΜ Λειψίας. Συνολικά στην έδρα της στη τρέχουσα σεζόν του γερμανικού πρωταθλήματος 2017–18 η Βερντερ πραγματοποίησε 15 συναντήσεις, στις οποίες κέρδισε 6 φορές με τέσσερις ήττες, η διαφορά τερμάτων αποτελεί 19:16.

Εντός έδρα Μπορούσια

Στα τελευταία 5 παιχνίδια η Μπορούσια κατάφερε τρεις φορές να κερδίσει με 2 ήττες, σημαντικό είναι ότι όλες αυτές οι νίκες ήταν εντός έδρας, ενώ οι ήττες ήταν εκτός έδρας. Στην κατάταξη του γερμανικού πρωταθλήματος οι “σφίγγες” βρίσκονται στην τρίτη θέση, έχουν 54 βαθμούς στο ενεργητικό, αλλά οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι δεν έχουν ακόμα εγγυημένη θέση στο TOP-4. Επιπλέον το θετικό χάντικαπ από την Χόφενχαϊμ που βρίσκεται στη 4η θέση είναι 5 βαθμοί.

Πρόβλεψη

Η νίκη στην επικείμενη συνάντηση είναι απαραίτητη στην Μπορούσια, όπως ο αέρας, ενώ η Βέρντερ δεν θέλει να χάσει μπροστά στις κερκίδες της. Αναμένεται ενδιαφέρουσα και, κυρίως, αποτελεσματική αναμέτρηση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτό το παιχνίδι είναι: γκολ και στα δύο ημίχρονα με απόδοση 1,50.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *