The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βέρντερ Βρέμης εναντίον Μπέγερν Μονάχου:Πρόβλεψη για τον αγώνα

Вердер-Бавария-16.06b

Μπουντεσλίγκα

Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Weserstadion

Σας παρουσιάζουμε την πρόβλεψη για τον αγώνα Βέρντερ Βρέμης εναντίον Μπέγερν Μονάχου. Σε αυτή τη συνάντηση η ομάδα του Μονάχου μπορεί να κερδίσει για άλλη μια φορά το τίτλο στο πρωτάθλημα.

Θα σωθούν οι μουσικοί;

Πολλοί αναρωτιούνται εάν η Βέρντερ Βρέμης θα είναι σε θέση να διατηρήσει τη θέση της αυτή τη σεζόν. Η ομάδα προσπαθεί σκληρά να παραμείνει στην ελίτ, κερδίζοντας βαθμούς πιο συχνά από ό, τι κατά τη διάρκεια της σεζόν. Στον τελευταίο γύρο οι μουσικοί νίκησαν συντριπτικά έναν άλλο αουτσάιντερ την Πάντερμπορν με σκορ 5:1. Τώρα η Βέρντερ Βρέμης είναι η προτελευταία, αλλά πίσω από τη 16η Φορτούνα Ντίσελντορφ μόνο στη διαφορά των γκολ. Για τον σύλλογο η 16η θέση είναι μια ευκαιρία να σωθεί, καθώς θα πρέπει να παίξει τα πλέι-οφ ενάντια στην τρίτη ομάδα από τη Δεύτερη Μπουντεσλίγκα. Στην ιδανική περίπτωση πρέπει να πιάσει την 15η θέση, μέχρι την οποία θέλει τρεις βαθμούς. Σε αυτήν την περίπτωση ο αγώνας εναντίον της Μπέγερν Μονάχους είναι πολύ ακατάλληλος. Στους δύο τελευταίους γύρους οι αντίπαλοι θα είναι αρκετά λειτουργικοί: Μάιντς και Κολωνία.

Οι Βαυαροί προετοιμάζονται να γιορτάσουν τον τίτλο

Δεδομένου ότι η διαφορά μεταξύ της Μπέγερν Μονάχους τρεις γύρους πριν από το τέλος του πρωταθλήματος αποτελεί 7 βαθμούς. Δεν είναι δύσκολο να υπολογίσουμε ότι σε περίπτωση νίκης η ομάδα θα γίνει άπιαστη και θα κερδίσει άλλο έναν τίτλο. Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι, σαν να μην υπήρχε διάλειμμα για τον σύλλογο, οι Βαυαροί είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και συντρίβουν όλους στο δρόμο τους. Εκτός από το πρωτάθλημα οι παίκτες του Hansi Flick μπορούν να κερδίσουν το Γερμανικό Κύπελλο, όπου θα παλέψουν στον τελικό με την Λεβερκούζεν. Στον τελευταίο γύρο η Μπάγερν κέρδισε μια δύσκολη νίκη επί της Γλάντμπαχ – 2:1, το αποφασιστικό γκολ σημειώθηκε στο 86ο λεπτό. Με ένα τέτοιο παιχνίδι η ομάδα μπορεί άνετα να διεκδικήσει τη νίκη στο Champions League της φετινής σεζόν. Στην άνοδο είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος σκόραρε 30 γκολ στην Μπουντεσλίγκα.

Προσωπικές συναντήσεις

Για την Μπέγερν Μονάχου η Βέρντερ Βρέμης είναι ένας από τους πιο βολικούς αντιπάλους, η ομάδα του Μονάχου έχει κερδίσει τους τελευταίους 18 αγώνες εναντίον αυτού του αντιπάλου. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο πρώτος γύρος έληξε με συντριπτική νίκη για των Βαυαρών 6:1.

Πρόβλεψη

Οι μουσικοί έχουν καταστροφικά στατιστικά στοιχεία εναντίον των αντιπάλων τους, αλλά δεν έχουν που να υποχωρήσουν. Η Μπέγερν Μονάχου είναι το ξεκάθαρο φαβορί, οι φορείς στοιχημάτων δεν αμφιβάλλουν για τη νίκη των παικτών του Hansi Flick. Η τάξη της Βέρντερ Βρέμης είναι όντως χαμηλότερη, θα δυσκολευτεί να νικήσει μια τέτοια μηχανή. Περιμένουμε αποτελεσματικό αγώνα εδώ και προτείνουμε να ποντάρετε στο σύνολο είναι πάνω από 3,5 γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 3,5 με απόδοση 1,94.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *