The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βέρντερ Βρέμης εναντίον Βόλφσμπουργκ: πρόβλεψη για τον αγώνα

WerderBremen-Wolfsburg-11.02

Μπουντεσλίγκα

Βέζερσταντιον, Βρέμη

Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2018, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους αγώνες της επερχομένης Κυριακής θα είναι η αναμέτρηση ανάμεσα στη Βέρντερ Βρέμης και τη Βόλφσμπουργκ. Οι αντίπαλοι είναι ανταγωνιστές, ο κύριος στόχος αυτών των ομάδων είναι να διατηρήσουν τη θέση στην ελίτ του γερμανικού ποδοσφαίρου. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι, όσο η Βέρντερ τόσο και η Βόλφσμπουργκ στα μεσοβδόμαδα έπαιζαν τα προημιτελικά του Κυπέλλου της Γερμανίας, τα οποία χάθηκαν.

Δεν μπόρεσαν

Η Βέρντερ Βρέμης ξεκίνησε πολύ καλά τον αγώνα με την Μπάγερ, σκοράροντας δύο γκολ στον Λένο ήδη στο 7ο λεπτό, αλλά οι “φαρμακοποιοί” έδειξαν χαρακτήρα, ισοφάρισαν και στην παράταση σημείωσαν δύο γκολ ακόμα. Τώρα η Βέρντερ δεν έχει να κάνει τίποτα άλλο παρά μόνο να επικεντρώνεται στη Μπουντεσλίγκα, μετά τον 21ο γύρο είναι στην 15η θέση, έχει 20 βαθμούς στο ενεργητικό. Στην έδρα της η Βέρντερ Βρέμης έπαιξε 10 αγώνες, όπου σημείωσε δύο νίκες και τέσσερις ήττες.

Έχασαν

Η Βόλφσμπουργκ έχασε επίσης τον αγώνα στο Κύπελλο από τη Σάλκε 0:1. Οι bookmakers σε αυτό το παιχνίδι δεν πίστευαν στους “λύκους” και είχαν δίκιο. Στην κατάταξη η Βόλφσμπουργκ είναι στην 13η θέση με 24 βαθμούς στο ενεργητικό, τέσσερις βαθμούς χάντικαπ πριν από τη Μάιντς και τη μεταβατική ζώνη των αγώνων. Ταυτόχρονα οι «πράσινο-λευκοί» έχουν ακόμη πιθανότητες να μπουν στην ζώνη του Europa League, αλλά θα πρέπει να καλύψουν τη διαφορά με την Άουγκσμπουργκ, η οποία βρίσκεται στην έβδομη θέση και έχει επτά βαθμούς περισσότερο από τους «λύκους».

Πρόβλεψη

Η Βέρντερ δεν παίζει πολύ καλά στην έδρα της, έχει μόλις 20% νικών, αλλά είναι ξεκάθαρο φαβορί μεταξύ των εταιρειών στοιχημάτων. Οι “λύκοι” εκτός έδρας δεν εντυπωσιάζουν, αλλά με τους “μουσικούς” η ομάδα του Schmidt μπορεί να παίξει με αξιοπρέπεια και να φέρει βαθμούς από τη Βρέμη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Βόλφσμπουργκ δε θα χάσει με απόδοση 1,79.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *