The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βέλγιο εναντίον Τσεχία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Бельгия-Чехия-05.09

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου

Φάση ομίλων – Όμιλος Ε – 5 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Κυριακή, 5 Σεπτεμβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

King Baudouin Stadium

12 προκριματικοί αγώνες για το Μουντιάλ 2022 έχουν προγραμματιστεί για τις 5 Σεπτεμβρίου. Προσφέρουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Βέλγιο – Τσεχία. Πώς θα τελειώσει η κόντρα των φαβορί του ομίλου Ε;

Οι Βέλγοι ηγούνται προβλεπόμενα

Το Βέλγιο ήταν το κύριο φαβορί του ομίλου ακόμη και πριν από την έναρξη της πρόκρισης, η ομάδα δικαιολογεί αυτό το καθεστώς, έχοντας κερδίσει 10 βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια, που της επιτρέπει να διατηρήσει την ηγεσία. Θυμηθείτε ότι στο τελευταίο Euro ο Λουκάκου και η παρέα του κατάφεραν να φτάσουν στα προημιτελικά, όπου έχασαν 1:2 από τους μελλοντικούς πρωταθλητές Ιταλούς. Στον τελευταίο προκριματικό αγώνα οι Βέλγοι κέρδισαν μια εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη επί της Εσθονίας 5:2. Υπάρχουν αμφιβολίες ότι κάποιος είναι σε θέση να επιβάλει αγώνα στους παίκτες του Roberto Martinez για την πρώτη θέση στον όμιλο.

Οι Τσέχοι φαίνονται καλοί

Η Τσεχία γίνεται για άλλη μια φορά η ομάδα που πρέπει να υπολογίζεται. Έπαιξαν καλά στο Euro, όπου έφτασαν στα προημιτελικά και στην πρόκριση τα πράγματα δεν πάνε τόσο άσχημα. Μετά από τέσσερις γύρους η ομάδα έχει 7 βαθμούς και τη δεύτερη θέση στον όμιλο. Εδώ δεν πρέπει να ξεχνάμε την εθνική ομάδα της Ουαλίας, η οποία είναι 4 βαθμούς πίσω, αλλά έχει δύο παιχνίδια εφεδρικά ταυτόχρονα, από τους Ουαλούς έχασαν οι Τσέχοι το μοναδικό τους ματς σε αυτήν την επιλογή – 0:1 εκτός έδρας. Στον τελευταίο γύρο η Τσεχία κατάφερε να νικήσει μόνο τους Λευκορώσους εντός έδρας 1:0, αν και το πλεονέκτημα των παικτών Γιάροσλαβ Σιγκλάβα ήταν τεράστιο.

Προσωπικές συναντήσεις

Σε αναμετρήσεις με πρόσωπο με σώμα κανείς δεν έχει πλεονέκτημα, αντίπαλοι συναντήθηκαν οκτώ φορές, κάθε ομάδα είχε τρεις νίκες, σε δύο άλλες συναντήσεις καταγράφηκε ισοπαλία. Ο αγώνας του πρώτου γύρου έληξε ισόπαλος 1:1, οι Βέλγοι θεωρήθηκαν φαβορί, αλλά οι Τσέχοι δεν ήταν καθόλου κατώτεροι, άνοιξαν το σκορ κιόλας στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι είχαν μόνο 10 λεπτά για να ισοφαρίσουν.

Πρόβλεψη

Δεν θα αμφισβητήσουμε το γεγονός ότι το Βέλγιο είναι το φαβορί αυτής της συνάντησης, με μια τέτοια σύνθεση μπορεί να παλέψει για τη νίκη σε οποιοδήποτε τουρνουά. Ταυτόχρονα, ας δώσουμε προσοχή στο γεγονός ότι οι παίκτες του Ρομπέρτο ​​Μαρτίνεθ δεν είναι καθόλου αναμάρτητες στην άμυνα, κάτι που οι οργανωμένοι Τσέχοι μπορούν να εκμεταλλευτούν πλήρως. Ποντάρουμε στην ανταλλαγή γκολ που θα σημειωθούν (απόδοση 2,1).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *