The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βέλγιο εναντίον Πορτογαλία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Бельгия

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2020

Γύρος των 16

Κυριακή, 27 Ιουνίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο δε λα Καρτούχα

Υπάρχουν πολλά δυνατά ζευγάρια στους 16 του τρέχοντος Euro, ένα από αυτά είναι Βέλγιο – Πορτογαλία, πρόβλεψη για τον αγώνα μεταξύ αυτών των ομάδων προετοιμάστηκε από τους ειδικούς μας.

Οι Βέλγοι εξακολουθούν να κερδίζουν

Το Βέλγιο ήρθε στα Euro ως ένα από τα φαβορί, προς το παρόν η ομάδα επιβεβαιώνει την κατάστασή της έχοντας κερδίσει όλους τους αγώνες του τουρνουά, γεγονός που κατέστησε δυνατή την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο. Οι αντίπαλοι δεν ήταν δύσκολοι, χωρίς προβλήματα νίκησαν τη Ρωσία 3:0 και τη Φινλανδία 2:0. Πρόβλημα ήταν μόνο οι Δανοί, από τους οποίους το Βέλγιο έχασε το πρώτο ημίχρονο, ήταν τυχεροί που έχασαν μόνο μία φορά, στο δεύτερο ημίχρονο οι Βέλγοι κατάφεραν να αρπάξουν τη νίκη λόγω ατομικής ικανότητας. Η μονομαχία με τη Δανία έδειξε την ευπάθεια των παικτών του Roberto Martinez.

Οι Πορτογάλοι έχουν πολλά κενά

Η εθνική Πορτογαλίας βρέθηκε στον «όμιλο του θανάτου», όπου είχε πολλά προβλήματα σε κάθε αγώνα. Οι Ούγγροι νικήθηκαν με σκορ 3:0, αλλά όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο τέλος του αγώνα. Η μάχη εναντίον της Γερμανίας απέτυχε εντελώς τακτικά, οπότε το αποτέλεσμα ήταν 2:4. Στον τρίτο αγώνα σημειώθηκε ισοπαλία εναντίον των Γάλλων 2:2. Ως αποτέλεσμα, η ομάδα τερμάτισε τρίτη στο γκρουπ και έφτασε στα πλέι οφ. Πρέπει να σημειωθεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο, στο λογαριασμό του έχει πέντε γκολ από τα επτά, που σκόραρε η ομάδα. Οι Πορτογάλοι έχουν ήδη συνηθίσει να παίζουν εναντίον των κορυφαίων ομάδων σε αυτό το τουρνουά, οπότε η μάχη με τους Βέλγους θα είναι μια κοινή υπόθεση.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες είχαν παίξει πολλές φορές μεταξύ τους, καμία εδώ δεν έχει ένα σαφές πλεονέκτημα. Την τελευταία φορά οι αντίπαλοι συναντήθηκαν το 2018, τότε το φιλικό παιχνίδι τελείωσε με σκορ 0:0.

Πρόβλεψη

Οι φορείς στοιχημάτων προσφέρουν χαμηλές αποδόσεις για αυτήν τη συνάντηση, οι ευκαιρίες είναι ελαφρώς καλύτερες, με βάση τις αποδόσεις των Βέλγων. Όσον αφορά τους τίτλους, οι Βέλγοι ήταν τρίτοι στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ οι Πορτογάλοι ήταν οι πρωταθλητές της Ευρώπης. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, σίγουρα θα δούμε μια ενδιαφέρουσα μονομαχία με ποιοτικό ποδόσφαιρο. Μπορεί να δούμε πολλές αντεπιθέσεις, καθώς οι δύο ομάδες δεν είναι τέλειες στην άμυνα. Στοιχηματίζουμε στο σύνολο είναι  πάνω από 2,5 με απόδοση 2,22.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *