The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βέλγιο εναντίον Κροατία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Бельгия-Хорватия-06.06

Φιλικός

Κυριακή, 6 Ιουνίου 2021, 09:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Εάν αναλύσουμε τη λίστα των φιλικών συναντήσεων που έχουν προγραμματιστεί για τις 6 Ιουνίου, η κεντρική μάχη θα είναι Βέλγιο – Κροατία, διαβάστε την πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων στην ιστοσελίδα μας.

Πολλά αναμένονται από τους Βέλγους

Αν θεωρήσουμε αυτόν τον αγώνα ως προετοιμασία για το Euro 2021, είναι πολύ σημαντικό για τους Βέλγους να νικήσουν έναν τόσο δυνατό αντίπαλο, κάτι που θα προσθέσει εμπιστοσύνη στους παίκτες. Παρόλο που ο Eden Azar δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, η ομάδα έχει παίκτες όπως De Bruyne, Lukaku, Mertens, αυτοί οι τύποι είναι έτοιμοι να σπάσουν οποιαδήποτε άμυνα. Η ομάδα δεν παρατήρησε καν τα προκριματικά για το Euro, κερδίζοντας όλους τους αγώνες του ομίλου. Και στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο, το Βέλγιο έχει προβάδισμα, έχοντας κερδίσει 7 βαθμούς σε τρεις αγώνες. Στις 3 Ιουνίου, η ομάδα δεν μπόρεσε να νικήσει τους Έλληνες στην έδρα τους – 1:1, δείχνοντας θαμπό ποδόσφαιρο, οι Βέλγοι θα έπρεπε να φαίνονται καλύτερα στην επερχόμενη μάχη, θα είναι πιο βολικό κιόλας να παίξουν με τους Κροάτες όσο αφορά το στυλ.

Είναι δύσκολο για την Κροατία να παραμείνει στο ανώτερο επίπεδο

Δεν είναι εύκολο για τους ασημένιους πρωταθλητές του κόσμου να ανταποκρίνονται στο τωρινό τους επίπεδο, οι ηγέτες εδώ γερνούν, ενώ για τη νέα γενιά δεν θα είναι εύκολο να αντέξει σοβαρό ανταγωνισμό. Ακόμα και στους προκριματικούς οι Κροάτες έχουν πολλά προβλήματα με τις ισχυρές μεσαίες ομάδες. Μπορείτε ακόμη να θυμηθείτε την έναρξη των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου η ομάδα έχασε εκτός έδρας από τη Σλοβενία 0:1, στη συνέχεια σημειώθηκαν νίκες εντός έδρας επί της Κύπρου 1:0 και της Μάλτας 3:0. Στον τελευταίο φιλικό αγώνα οι παίκτες του Zlatko Dalich δεν μπόρεσαν να νικήσουν την Αρμενία 1:1. Το κύριο πράγμα τώρα είναι να έρθουν στο Euro σε καλή κατάσταση.

Προσωπικές συναντήσεις

Όπως δείχνουν οι στατιστικές, οι αντίπαλοι έπαιξαν μεταξύ τους επτά φορές, οι Κροάτες κέρδισαν σε τρεις συναντήσεις, οι Βέλγοι κέρδισαν δύο νίκες, άλλες δύο φορές καταγράφηκε ισοπαλία. Όλα αυτά είναι ξηροί αριθμοί, γιατί την τελευταία φορά οι ομάδες συναντήθηκαν το 2013.

Πρόβλεψη

Θα συναρτηθούν χάλκινοι και ασημένιοι κυπελλούχοι του τελευταίου παγκόσμιου πρωταθλήματος. Οι Βέλγοι θεωρούνται φαβορί, κάτι που μπορεί να εξηγηθεί από την ισχυρότερη και πιο αστρική σύνθεσή τους. Οι Κροάτες δεν έδειχναν πάντοτε υψηλό επίπεδο παιχνιδιού τον τελευταίο καιρό. Ο αγώνας είναι πολύ ενδιαφέρων, πιστεύουμε ότι εδώ μπορείτε να στοιχηματίσετε σε ξεκάθαρη νίκη των Βέλγων με απόδοση 1,82.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *