The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βέλγιο εναντίον Ιταλία: προγνωστικά για στοίχημα

Италия2

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2020

Προημιτελικός

Παρασκευή, 2 Ιουλίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αρένα Allianz

Οι αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου θα επιστρέψουν την Παρασκευή, ξεκινά η φάση προημιτελικών. Ενδιαφέρουσες εθνικές ομάδες όπως Βέλγιο και Ιταλία θα παίξουν στο Allianz Arena στο Μοναχό. Ποια απ’ αυτές θα προσχωρήσει;

Το Βέλγιο συνέχισε να κερδίζει, αλλά με ποιο κόστος;

Οι «κόκκινοι διάβολοι» μέχρι στιγμής δείχνουν τα καλύτερα στατιστικά στο τουρνουά. Οι παίκτες του Roberto Martinez κατάφεραν να κερδίσουν και τους 3 αγώνες στη φάση των ομίλων, αλλά το ίδιο έδειξε, για παράδειγμα, και η γειτονική εθνική ομάδα των Κάτω Χωρών, αλλά έχουν ήδη επιστρέψει στην πατρίδα τους. Ήταν επίσης δύσκολο για τους Βέλγους στους 16, ειδικά επειδή ο αντίπαλος ήταν η νυν πρωταθλήτρια, Πορτογαλία. Από πολλές απόψεις, ήταν τυχεροί εκεί: και το χτύπημα του Torgan Azar, παρά την ασυνήθιστη πορεία, δεν ήταν δύσκολο για να πιαστεί και ο αντίπαλος δεν μπορούσε με τίποτε να πετύχει τη γωνία – ήταν είτε αστοχία είτε στον Κουρτουά. Και το πιο σημαντικό, η νίκη μπορεί να γίνει Πύρρειος. Επειδή ο Εντέν Αζάρ  τραυματίστηκε ξανά στο μυς. Αναγκαστική αντικατάσταση στην αρχή του 2ου ημιχρόνου και του De Bruyne, μένει να ελπίζουμε ότι ο Kevin θα έχει χρόνο να ανακάμψει πλήρως.

Η Ιταλία αντιμετώπισε για πρώτη φορά προβλήματα στους 16

Η Squadra Azzurra κυριάρχησε τελείως στους δύο πρώτους γύρους του Euro, σημειώνοντας από 3 αναπάντητα γκολ στη Τουρκία και την Ελβετία. Και το γεγονός ότι η Ουαλία ηττήθηκε 1-0 αποδόθηκε στο ότι ο Mancini χρησιμοποιούσε ενεργά εναλλαγή σε εκείνη τη συνάντηση. Η Αυστρία δημιούργησε πολλά προβλήματα για το φαβορί. Ο Άρναουτοβιτς σκόραρε κιόλας, αλλά σ’ εκείνη τη στιγμή είδαν οφσάιντ χάρη στον βοηθό βίντεο. Ευτυχώς, οι Ιταλοί βρήκαν τα φύλλα ατού: οι αντικαταστάσεις λειτουργούσαν. Πρώτα, ο Chiesa Jr άνοιξε το σκορ, σημειώνοντας στο 95ο λεπτό. Λίγο αργότερα, ένας άλλος παίκτης από τον πάγκο, ο Πεσσίνα, διακρίθηκε με παρόμοιο στυλ. Ωστόσο, ακόμη και μετά από αυτό, το “Das Team” συνέχισε να αγωνίζεται, και ο Kalaydzic διέκοψε τη “ξηρή” νίκη του Donnarumma. Αλλά ο Mancini και το επιτελείο του σίγουρα πήραν πολλή ψωμί για σκέψη. Συμπεριλαμβανομένου του τρόπου σχηματισμού της βάσης για τον επόμενο αγώνα: Ο Chiesa σίγουρα κέρδισε το δικαίωμα να βγει στον προημιτελικό στην αρχική σύνθεση.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Ιταλία έχει κερδίσει 3 από τους τελευταίους 4 αγώνες μεταξύ των εθνικών. Επίσης η Squadra Azzurra κέρδισε πριν από 5 χρόνια, στο τελευταίο Euro. Αλλά τότε και οι δύο ομάδες προχώρησαν, έχοντας κερδίσει από 6 βαθμούς στον όμιλο.

Πρόβλεψη

Το παιχνίδι πρέπει να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες, αλλά δεν πρέπει να υπερεκτιμάτε την πιθανή απόδοση των εθνικών ομάδων. Ποντάρουμε μία διαφορετική επιλογή «συνολικά 2-3 γκολ θα σημειωθούν» (απόδοση 1.79).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *