The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βέλγιο εναντίον Ισλανδία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Belgium-Iceland-15.11

Πρωτάθλημα Εθνών

Στάδιο Χέιζελ, Βρυξέλλες

Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018, 9:45μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο του 5ου γύρου της φάσης των ομίλων του Πρωταθλήματος Εθνών η εθνική Βελγίου θα φιλοξενεί την ισλανδική ομάδα στην έδρα της. Οι εταιρείες στοιχημάτων σ’ αυτό το ζευγάρι είναι στην πλευρά των Βέλγων, κάτι που μοιάζει περισσότερο από λογικό, λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα φόρμα των αντιπάλων και τις δυνατότητες των δύο ομάδων. Επιπλέον, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι Βέλγοι δεν έχουν εγγυηθεί ακόμα τη θέση τους στα πλέι-οφ του νέου τουρνουά υπό την αιγίδα της ΟΥΕΦΑ, οι «κόκκινοι διάβολοι» θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίσουν μια σίγουρη νίκη επί του αουτσάιντερ.

Πρώτοι

Μετά από δύο αγώνες που διεξήχθησαν στο Πρωτάθλημα Εθνών το Βέλγιο βρίσκεται στην πρώτη θέση στην κατάταξη του ομίλου Β με 6 μονάδες στο ενεργητικό. Ωστόσο τον ίδιο αριθμό βαθμών έχει και ο κοντινότερος διώκτης, οι Ελβετοί, οι Βέλγοι είναι κατώτεροι από την εθνική ομάδα της Ελβετίας σε δευτερεύοντες δείκτες, γεγονός που αναγκάζει τους εκπροσώπους της BenNiLux να παίζουν όχι μόνο για να κερδίσουν, αλλά και να σημειώσουν το μέγιστο αριθμό γκολ.

Κακή φόρμα

Η “χρυσή γενιά” των Ισλανδών γερνά σιγά-σιγά και αφήνει τη “σκηνή”. Οι Βόρειοι ούτως ή άλλως άφησαν μεγάλο σημάδι με την εξαιρετική τους απόδοση στο Euro-2016, επιπλέον, αυτή η ομάδα έφτασε στο τελικό μέρος του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018. Τα αστέρια αντικαθίστανται από νέους ταλαντούχους τύπους, αλλά θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να επαναληφθούν αυτές οι επιτυχίες. Στους τρεις αγώνες του Πρωταθλήματος Εθνών οι Ισλανδοί σημείωσαν τρεις ήττες με συνολικό σκορ 1:11.

Πρόβλεψη

Η εθνική ομάδα του Βελγίου είναι εξ’ αρχής ισχυρότερη από τους Ισλανδούς, εκτός αυτού στο πλευρό των “διαβόλων” υπάρχει ο παράγοντας της έδρα και η καλύτερη αγωνιστική φόρμα. Σε μια τέτοια κατάσταση υπάρχει λόγος να στοιχηματίσετε στο φαβορί, το οποίο είναι πολύ πιθανό να επιτύχει σίγουρη νίκη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της εθνικής Βελγίου με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,56.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *