The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βέλγιο εναντίον Γαλλία: προγνωστικά για στοίχημα

NIZHNY NOVGOROD, RUSSIA - JULY 06:  Kylian Mbappe of France celebrates after teammate Antoine Griezmann scores their team's second goal during the 2018 FIFA World Cup Russia Quarter Final match between Uruguay and France at Nizhny Novgorod Stadium on July 6, 2018 in Nizhny Novgorod, Russia.  (Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images)

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Ημιτελικός

Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ιταλία. Τουρίνο. Γήπεδο Allianz

Η κύρια μάχη μεταξύ Βελγίου και Γαλλίας θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του ημιτελικού αγώνα του Πρωταθλήματος Εθνών.

Βέλγιο

Το Βέλγιο συνεχίζει να κατέχει την πρώτη θέση στην κατάταξη των εθνικών ομάδων της FIFA, μια απόδειξη της απίστευτης σταθερότητάς του. Στο Euro 2020 οι «κόκκινοι διάβολοι» αποκλείστηκαν στα προημιτελικά από την Ιταλία (1:2). Ενώ στους προκριματικούς αγώνες του Σεπτεμβρίου για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 νίκησαν την Εσθονία (5:2), την Τσεχία (3:0) και τη Λευκορωσία (1:0).

Γαλλία

Ταυτόχρονα, η Γαλλία νίκησε τη Φινλανδία (2:0), αλλά δεν κατάφερε να επαναλάβει το ίδιο με τη Βοσνία (1:1) και την Ουκρανία (1:1). Ωστόσο, η πρώτη θέση των παικτών του Ντεσάν στον Όμιλο Δ δεν απειλείται. Στο ευρωπαϊκό φόρουμ απέτυχαν ειλικρινά, δίνοντας δρόμο στην Ελβετία στους 16.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες έχουν επιβραδύνει λίγο, όμως υπάρχουν πολλοί παίκτες υψηλής ποιότητας στις ενδεκάδες τους. Εφόσον διακυβεύεται η πρόκριση στο τελικό, ελαχιστοποιείται κάθε κίνδυνος. Ως εκ τούτου, δεν περιμένω πολλά γκολ στον επερχόμενο αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *