The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βέλγιο εναντίον Αίγυπτος: πρόβλεψη για τον αγώνα

Бельгия-Египет-18.11

Διεθνή φιλικά
Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022, 5:00 μ.μ.
Jaber Al-Ahmad International Stadium

Στο Κατάρ την Κυριακή ξεκινά το πολυαναμενόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ορισμένες ομάδες έχουν ήδη φτάσει σε αυτή τη μικρή χώρα της Μέσης Ανατολής και εγκλιματίζονται εκεί. Το ίδιο έκανε και το Βέλγιο, που την Παρασκευή θα προπονηθεί με την εθνική Αίγυπτου. Θα τα καταφέρουν οι «Κόκκινοι Διάβολοι»; Αποκλειστική πρόγνωση για τον αγώνα στις 18 Νοεμβρίου 2022 είναι διαθέσιμη για τους αναγνώστες της ιστοσελίδας.
Το Βέλγιο δεν καταγράφεται πλέον τόσο ψηλά όσο σχετικά πρόσφατα
Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» στο τελευταίο Μουντιάλ ήταν μια αποκάλυψη. Πιο συγκεκριμένα, επιτέλους δικαιολογήθηκαν οι γενναιόδωρες προκαταβολές. Οι παίκτες του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ μπόρεσαν να μπουν στους ημιτελικούς, αποκλείοντας το φαβορί όπως η Βραζιλία, και κέρδισαν το «χάλκινο», το υψηλότερο αποτέλεσμά τους στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Σε γενικές γραμμές, ακόμη και τώρα η ομάδα δεν είναι κακή, και είναι δύσκολο να τους κατηγορήσουμε για το Euro, όπου κατάφεραν να περάσουν στα πλέι οφ την Πορτογαλία, μετά από αυτό σημειώθηκε το 1-2 στους προημιτελικούς με την Ιταλία, τη μελλοντική νικήτρια. Και στο Πρωτάθλημα Εθνών έχασαν μόνο από τους γείτονές τους, την Ολλανδία.
Η Αίγυπτος δεν κατάφερε να επαναλάβει την επιτυχία του προηγούμενου κύκλου
Οι «Φαραώ» μπορεί να έγιναν ο βασικός χαμένος της φετινής ημερολογιακής χρονιάς, εντός των εθνικών ομάδων. Εξάλλου, και τις δύο φορές όλα πήγαν σύμφωνα με ένα περίπου πανομοιότυπο σενάριο, και με τον ίδιο «δήμιο» στο πρόσωπο της Σενεγάλης. Οι ομάδες συναντήθηκαν αρχικά στον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και ο Μανέ και η παρέα κέρδισαν στα πέναλτι. Μετά υπήρχε η ευκαιρία να εκδικηθούν, στον καθοριστικό πλέι οφ για την κατάκτηση του Μουντιάλ. Όμως, έχοντας κερδίσει εντός έδρας 1-0, ο Σαλάχ και οι συνεργάτες του έχασαν με το ίδιο σκορ, μετά και πάλι αποδείχτηκαν χειρότεροι στη διαδικασία των πέναλτι. Ακολούθησε νέος κύκλος, ήδη υπό την ηγεσία του Ruy Vitoria, του ίδιου Πορτογάλου τεχνικού που δεν μπόρεσε με κάποιο τρόπο να δείξει τις ικανότητές του στη Σπαρτάκ Μόσχας, αλλά συνολικά έχει μια αρκετά αξιοπρεπή φήμη. Σε φιλικούς αγώνες υπό την ηγεσία του υπήρξαν αρκετά καλά αποτελέσματα. Τον Σεπτέμβριο, για παράδειγμα, η ομάδα σημείωσε 2 νίκες με το ίδιο σκορ 3-0, ωστόσο, οι αντίπαλοι ήταν μέτριοι γείτονες, ο Νίγηρας και η Λιβερία.
Προηγούμενοι αγώνες
Η Αίγυπτος και το Βέλγιο έχουν παίξει τρεις φορές μεταξύ τους, μόνο σε φιλικά. Πρώτα, το 1999 και το 2005, οι «Φαραώ» κέρδισαν, ενώ την παραμονή του τελευταίου Παγκοσμίου Κυπέλλου, ήδη οι «Κόκκινοι Διάβολοι» κατέγραψαν το 3-0 υπέρ τους.
Πρόβλεψη
Δεν αποφασίζεται τίποτε σ’ αυτό το παιχνίδι, γιατί να μην παίξουν για διασκεδάσουν το κοινό; Επιπλέον, είναι αρκετά στο πνεύμα τουλάχιστον του Βελγίου. Ποντάρουμε στο «over 2,5 γκολ» (απόδοση 1,74).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *