The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βάσκο ντα Γκάμα εναντίον Ατλέτικο Γκοϊανιένσε: Πρόβλεψη για τον αγώνα

vasco_da_gama

Πρωτάθλημα Βραζιλίας

Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020, 3:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Εστάντιο Σάο Ζανουάριο

Στη Βραζιλία, όπως πάντα, παίζουν ποδόσφαιρο ενεργά. Τώρα μια νέα σεζόν στη Serie A έχει κερδίσει δυναμική εκεί. Ο επόμενος γύρος θα τελειώσει την Παρασκευή το πρωί με τον αγώνα μεταξύ Βάσκο ντα Γκάμα και Ατλέτικο Γκοϊανιένσε. Υπάρχει θέση για ίντριγκα σε αυτό το ζευγάρι;

Η Βάσκο ντα Γκάμα φαίνεται καλή αυτή τη σεζόν

Οι «Ναύαρχοι» φέτος παίζουν υπό τη διεύθυνση του Ramon Menezes. Για τον σύλλογο από το Ρίο ντε Τζανέιρο είναι ο θρύλος, ένας από τους αρχηγούς της ομάδας που στα τέλη της δεκαετίας του ’90 κέρδιζε σταδιακά το εθνικό πρωτάθλημα και το Copa Libertadores. Ο 48χρονος τεχνικός, ο οποίος δεν ήταν σε θέση να δείξει τον εαυτό του πλήρως πριν, εξασφάλισε στους παίκτες του σημαντική πρόοδο. Τώρα ο σύλλογος, ο οποίος το 2019 ολοκλήρωσε τη σεζόν σε μια μέτρια 12η θέση, είναι 4ος στο τρέχον βαθμολογικό πίνακα. Ωστόσο, έχοντας κερδίσει στην αρχή τρεις φορές στη σειρά, μετά από αυτό οι «Ναύαρχοι» σημείωσαν μόνο 1 βαθμό σε 3 γύρους. Αλλά το Σαββατοκύριακο νικήθηκε η Ατλέτικο Παραναένσε, αν και ελάχιστα. Είναι αυτή η αρχή μιας νέας επιτυχημένης σειράς; Ή θα παρέμβει ο κοροναϊός; Τώρα έως και μισή ντουζίνα παίκτες βρίσκονται σε καραντίνα, συμπεριλαμβανομένου του Breno, εκείνου που έπαιξε για την Μπάγερν Μονάχου, αλλά κατέστρεψε την καριέρα του λόγω αλκοόλ και δικάστηκε για εμπρησμό σπιτιού.

Ατλέτικο Γκοϊανιένσε πλησιάζει στο κάτω μέρος της κατάταξης

Ο «Δράκος» επέστρεψε στη Serie A σύμφωνα με τα αποτελέσματα του περασμένου έτους. Αλλά ακόμη και στο επίπεδο της 2ης κατηγορίας, η ομάδα ήταν μόλις 4η, φυσικά, μετατράπηκε ξανά σε ονομαστικά αουτσάιντερ του Brasileirao. Ωστόσο, η αρχή αποδείχθηκε επιτυχής, πιθανώς λόγω της υποτίμησης των αντιπάλων. Φλαμένγκο, πρωταθλήτρια και κάτοχος του Copa Libertadores, ηττήθηκε πλήρως με σκορ 3:0. Στη συνέχεια, κατάφεραν να παίξουν 1-1 εντός έδρας με την Sport Recife. Μετά ο νεοφερμένος έχασε τρεις φορές στη σειρά. Κάτι κατάφεραν μόνο τον Σεπτέμβριο. Στην αρχή η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε έβγαλε ισοπαλία στο Ρίο ντε Τζανέιρο, στην έδρα της Φλουμινένσε. Μετά σημειώθηκε πάλι 1-1, ήδη ο «δράκος» εντός έδρας άνοιξε γρήγορα το σκορ την περασμένη Κυριακή, αλλά στη συνέχεια επέτρεψε στην Γκρέμιο να ισοφαρίσει. Ενώ οι φιλοξενούμενοι τελείωναν το παιχνίδι στη μειονότητα, χωρίς τον Pedro Geromel (έχει αποβληθεί).

Η Βάσκο έχει  συντριπτικό πλεονέκτημα στις προσωπικές συναντήσεις. Συμπεριλαμβανομένων και των 3 τελευταίων αγώνων του έφεραν νίκες με συνολικό σκορ 4:0.

Πρόβλεψη

Φυσικά, η καραντίνα επηρεάζει τις πιθανότητες των γηπεδούχων. Αλλά οι φιλοξενούμενοι είναι πολύ αδύναμοι, με τέτοια πρέπει να πάρει του τρεις βαθμούς. Ας πιστέψουμε ότι οι γηπεδούχοι θα είναι σε θέση να κερδίσουν ακόμη και σε τέτοιες συνθήκες. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Βάσκο ντα Γκάμα με απόδοση 1,92.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *