The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αϊντχόφεν εναντίον Ρέιντζερς: πρόβλεψη για τον αγώνα

ПСВ-Рейнджерс-24.08

Champions League – ΠλέιοφΦάση 2 από 2

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022, 10:00 μ.μ.

Στάδιο Φίλιπς

Στο πλαίσιο του γύρου των play-off των προκριματικών του Champions League θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας Αϊντχόφεν εναντίον Ρέιντζερς.

Αϊντχόφεν

Η νυν ασημένια πρωταθλήτρια της Ολλανδίας Αϊντχόφεν  ξεκίνησε τη νέα εκστρατεία με θεαματικό τρόπο. Στη μάχη για το Σούπερ Καπ της χώρας οι «χωρικοί» συνέτριψαν την Άγιαξ με σκορ 5:3, ενώ στο πρωτάθλημα νίκησαν τους Έμμεν (4:1) και Γκόου Αχέντ Ιγκλς (5:2). Παράλληλα, η ομάδα της Αϊντχόφεν έπαιξε με τη Μονακό (1:1, 3:2) στα προκριματικά του Champions League.

Ρέιντζερς

Την ίδια ώρα η Ρέιντζερς έκανε απίστευτη επιστροφή κόντρα στην Ουνιόν Σεν Ζιλουά (0-2, 3-0), η οποία απέδειξε ότι δεν ήταν τυχαίο ότι έφτασε στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ 2021/22. Στην εθνική σκηνή, οι Μπλε σκόνταψαν με τη Χιμπέρνιαν (2:2), αλλά προηγουμένως είχαν νικήσει τη Λίβινγκστον με σκορ 2:1, την Κίλμαρνοκ 2:0 και τη Σεντ Τζόνστον 4:0.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες είναι πολύ δυνατές στην επίθεση, γι’ αυτό και συχνά είναι ευάλωτες σε αμυντικές ενέργειες. Οπότε περιμένω θεαματικό ποδόσφαιρο από Αϊντχόφεν και Ρέιντζερς με τουλάχιστον τρία σουτ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,75.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *