The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αϊντχόφεν εναντίον Μονακό: πρόβλεψη για τον αγώνα

ПСВ-Монако-09.08

Champions League Τρίτος προκριματικός γύρος – Φάση 2 από 2

Τρίτη, 9 Αυγούστου 2022, 9:30 μ.μ.

Στάδιο Φίλιπς

Πριν από μια εβδομάδα, η Αϊντχόφεν και η Μονακό σημείωσαν ισοπαλία 1:1. Ποια από αυτές τις ομάδες θα πάει στον γύρο των play-off του Champions League;

Αϊντχόφεν

Η ασημένια πρωταθλήτρια Ολλανδίας Αϊντχόφεν ξεκίνησε τη σεζόν με νίκη 5-3 επί της Άγιαξ στο Σούπερ Καπ της χώρας, καθώς και μια άνετη νίκη με σκορ 4-1 επί της Έμεν στον πρώτο γύρο της Eredivisie. Σημειώνω ότι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για νέα σεζόν οι «χωρικοί» κέρδισαν τρεις νίκες με μία ισοπαλία και δύο ήττες.

Μονακό

Η Μονακό, από την άλλη πλευρά, κέρδισε νίκες μόνο σε δύο φιλικούς από τις επτά, τα στατιστικά δεν είναι και τα πιο εντυπωσιακά. Αλλά η ισχυρή πρόοδος των «ερυθρολεύκων» στο τέλος της σεζόν 2021/22 τους βοήθησε να κερδίσουν ξανά την τρίτη θέση και να μπουν στην πρόκριση του Champions League. Την παραμονή οι Μονεγάσκοι ξεκίνησαν στη νέα εκστρατεία της Ligue 1, νικώντας την ισχυρή Στρασβούργο με 2:1.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες έχουν ισχυρό επιθετικό δυναμικό, αλλά ταυτόχρονα χάνουν στο δικό τους δίχτυ σχεδόν σε κάθε αγώνα. Δεν θα εκπλαγώ αν δούμε και εδώ μια ανταλλαγή αποτελεσματικών σουτ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,6.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *