The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αϊντχόφεν εναντίον Γαλατασαράι: προγνωστικά για στοίχημα

ПСВ-Галатасарай-20.07

Τσάμπιονς Λιγκ  – Δεύτερος προκριματικός γύρος – Φάση 1 από 2

Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολλανδία. Αϊντχόβεν. Στάδιο Φίλιπς

Την επερχόμενη Τετάρτη η Αϊντχόβεν θα φιλοξενήσει την Γαλατασαράι στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αϊντχόφεν

Η ΠΣΒ Αϊντχόβεν τερμάτισε την περασμένη σεζόν στο Eredivisie στη δεύτερη θέση με τεράστια διαφορά πίσω από την πρωταθλήτρια Άγιαξ. Ωστόσο, οι ερυθρόλευκοι θα δοκιμάσουν τη δύναμή τους στον πιο διάσημο διαγωνισμό των κλαμπ στην Ευρώπη. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού έπαιξαν μια σειρά φιλικών αγώνων με τους RVD Molenbeck (6:2), Delbrücker (10:1), Osnabrück (0:0) και ΠΑΟΚ (1:0).

Γαλατασαράι

Ακόμη και έξι συνεχόμενες νίκες στο τέλος του τουρκικού πρωταθλήματος δεν επέτρεψαν στη Γαλατασαράι να κερδίσει χρυσά μετάλλια, ο τίτλος πήγε στην Μπεσίκτας. Παρ’ όλα αυτά, οι κόκκινο-κίτρινοι συνέχισαν να κερδίζουν και εκτός σεζόν. Dynamo Bucharest (2:1) και Kasimpasha (4:2) ήταν τα θύματά τους.

Πρόβλεψη

Το επίπεδο της Αϊντχόβεν είναι πολύ υψηλότερο, και γενικά, το ολλανδικό ποδόσφαιρο ξεπερνά το τουρκικό ως προς τον αριθμό και την ποιότητα των παικτών. Προβλέπω μια μεσαίου μεγέθους, αλλά επιτυχία των γηπεδούχων. Η πρόβλεψή μου είναι: νίκη της Αϊντχόφεν με απόδοση 1,75.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *