The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αυστρία εναντίον Σερβία Πρόβλεψη για τον αγώνα στις 6 Οκτωβρίου

Austria-Serbia-06.10

Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018

6/10/2017, 09:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Προτεινόμενο στοίχημα: και οι δύο θα σκοράρουν

Σε αυτό τον όμιλο αναπτύσσεται μία από τις πιο ενδιαφέρουσες καταστάσεις του προκριματικού γύρου. Υπάρχει ένας ηγέτης, η Σερβία, η οποία έχει 4 μονάδες διαφορά από τους διώκτες. Υπάρχουν τρεις εθνικές που εξακολουθούν να έχουν πιθανότητες να παίξουν στα πλέι-οφ. Αλλά με ένα συγκεκριμένο σενάριο οι Σέρβοι μπορούν να χάσουν κιόλας το απευθείας εισιτήριο στο Μουντιάλ. Να ανακατευτώ στο αποτέλεσμα των αγώνων στους υπόλοιπους γύρους δεν βλέπουν λόγο. Αλλά σε αυτόν τον αγώνα να παίξει κανείς το στοίχημα «γκολ-γκολ», για το οποίο οι εταιρείες στοιχημάτων προσφέρουν αρκετά καλή απόδοση, θεωρώ εύλογο. Τώρα θα σας εξηγήσω γιατί.

Η Σερβία είναι η πιο παραγωγική ομάδα στον όμιλό της. Σε κάθε αγώνα η ομάδα χτυπούσε το στόχο των αντιπάλων, έχοντας σημειώσει 17 γκολ σε οκτώ παιχνίδια. Πολύ καλός δείκτης! Σημειώνω ότι ακόμη και οι εθνικές όπως της Γαλλίας, της Κροατίας ή της Αγγλίας, που ηγούνται στους ομίλους τους, σημείωσαν για αυτόν τον προκριματικό γύρο λιγότερους στόχους από τους Σέρβους. Αλλά και χάνει η Σερβία πολλά, κατά μέσο όρο λιγότερο από ένα γκολ ανά παιχνίδι (7 γκολ σε 8 αγώνες). Το στοίχημα «γκολ-γκολ» πέρασε σε πέντε από τους οκτώ προκριματικούς αγώνες. Δύο φορές δεν έπαιξε στους αγώνες με τα αουτσάιντερ του ομίλου, την εθνική Μολδαβίας, από την οποία δεν έχασαν οι Σέρβοι, και σε ένα άλλο παιχνίδι εναντίον της αρκετά κλειστής Ιρλανδίας. Το επιθετικό στυλ του παιχνιδιού της Σερβίας διαλύει όλες τις αμφιβολίες ότι οι φιλοξενούμενοι σε αυτόν τον αγώνα θα σκοράρουν το στόχο τους.

Η συνολική απόδοση των Αυστριακών, με την πρώτη ματιά, είναι πολύ πιο μέτρια από αυτή του αντιπάλου. 10-10 στη διαφορά τερμάτων, αλλά αυτό είναι κατά μέσο όρο περισσότερο από ένα γκολ ανά παιχνίδι και στο δίχτυ του αντιπάλου, και στο δικό τους. Ταυτόχρονα η εθνική έχει σκοράρει σε έξι παιχνίδια από οκτώ, και το στοίχημα «γκολ-γκολ» πέρασε σε πέντε από αυτά. Ο τελευταίος δείκτης είναι ο ίδιος όπως της Σερβίας.

Κάποιος θα πει ότι στην πραγματικότητα οι φιλοξενούμενοι θα βολευτούν με μια ήρεμη μηδενική ισοπαλία. Συμφωνώ εν μέρει, αλλά δεδομένου του στυλ του παιχνιδιού της Σερβίας και των κινήτρων της Αυστρίας, ένα τέτοιο αποτέλεσμα είναι απραγματοποίητο. Οι Αυστριακοί εξακολουθούν να έχουν μια χλωμή θεωρητική ευκαιρία να προκριθούν στο πλέι-οφ και θα πιαστούν απ’ αυτό. Αλλά ακόμα κι αν η ίδια η εθνική δεν πιστεύει στο θαύμα, τότε τόσο περισσότερο δεν έχει τίποτα να χάσει και πρέπει απλά να προσπαθήσει να δείξει όμορφο ποδόσφαιρο, ώστε άξια να ολοκληρώσει τα ανεπιτυχείς προκριματικά.

Πρόβλεψη

Ο πρώτος αγώνας μεταξύ αυτών των αντιπάλων αποδείχθηκε πολύ παραγωγικός. Οι αντίπαλοι στους δύο πέτυχαν πέντε γκολ. Οι Σέρβοι, ακόμη και στο δικό τους γήπεδο, επέτρεψαν στον αντίπαλο να χτυπήσει το στόχο τους δύο φορές, ενώ οι ίδιοι σημείωσαν τρία γκολ. Σε αυτόν τον αγώνα περιμένουμε κάτι παρόμοιο: πανέμορφο ανοιχτό ποδόσφαιρο, παιχνίδι επίθεσης και από τις δύο πλευρές και φυσικά πολλά γκολ που θα σημειωθούν στα δίχτυα και των δύο ομάδων. Πρόβλεψη: και οι δύο θα σκοράρουν.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *