The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αυστρία εναντίον Ελλάδα: Πρόβλεψη για τον αγώνα

ethniki_ellados

Φιλικός

Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2020, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Βέρτερσεε Στάντιον.Κλάγκενφουρτ

Ένας νέος κύκλος αγώνων μεταξύ των εθνικών θα ξεκινήσει την Τετάρτη. Για την προθέρμανση οι εκπρόσωποι διαφόρων ευρωπαϊκών χωρών θα διεξάγουν μεταξύ τους φιλικούς αγώνες. Η Αυστρία και η Ελλάδα συμφώνησαν επίσης σε ένα φιλικό παιχνίδι.

Η Αυστρία είναι καλή, αλλά όχι πάντα σταθερή

«Das Team» κατάφερε να επαναλάβει την επιτυχία των προηγούμενων προκριματικών το 2019. Η εθνική ομάδα προκρίθηκε με αρκετή σιγουριά και πάλι για το ηπειρωτικό τουρνουά. Ήταν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για αρκετά νεαρό τεχνικό, Franco Foda. Οι παίκτες του ξεκίνησαν καλά στο League of Nations, κερδίζοντας στην έδρα τη Νορβηγία παρά το γκολ του Χόλαντ. Αλλά η ομάδα φαίνεται να έχει καταβάλει πάρα πολλή προσπάθεια. Και μετά από 3 ημέρες, σε ένα έντονο, αλλά οδυνηρό αγώνα, οι Αυστριακοί έχασαν εντός έδρας τους από τη μέτρια Ρουμανία. Σημειώστε ότι τώρα και το ρόστερ της ομάδας δεν είναι βέλτιστο. Θα πρέπει να παίζουν χωρίς τους Schlager, Laenhart, Lazaro, Kainz, Laimer και, το σημαντικότερο, Zabitzer και Arnautovich. Θα υπάρξει μια αξιόλογη αντικατάσταση για όλους;

Η Ελλάδα ελπίζει για πολυαναμενόμενη πρόοδο

Οι Έλληνες το 2014 κατάφεραν να φτάσουν στους 16 του παγκόσμιου πρωταθλήματος… Και μετά από αυτό δεν μπόρεσαν να περάσουν σε κανένα τουρνουά. Ακόμη και στην τελευταία κλήρωση του League of Nations, που έπαιζαν στο Division C, δεν έκαναν τίποτα. Όμως, περίεργα, η πρόοδος ξεκίνησε μόλις πριν από ένα χρόνο. Οι Έλληνες κατάφεραν να κερδίσουν και στους 3 τελευταίους αγώνες της ευρωπαϊκής κλήρωσης 2019, ακόμα κι αν αυτό δεν τους έδωσε στην ουσία τίποτα. Έπειτα, το Σεπτέμβριο, έπαιξαν και τα δύο παιχνίδια εκτός έδρας 0-0 με τη Σλοβενία ​​και 2-1 με το Κοσσυφοπέδιο. Η σημαντική ανακάλυψη αποδίδεται στον Τζον φαν ΄τ Σχιπ, Ολλανδό τεχνικό ο οποίος δουλεύει ως προπονητής από το περασμένο καλοκαίρι. Τώρα έχει συγκεντρώσει σχεδόν όλους τους καλύτερους, εκτός από το ότι λείπουν Σταφυλίδης, Σάββας, Τσίμικας, Φετφατζίδης  και Δώνης. Αλλά, ίσως, είναι πιο σημαντικό για τους Έλληνες να μην προκαλέσουν αίσθηση με την Αυστρία, αλλά να κερδίσουν το μέγιστο στους επόμενους αγώνες τον Οκτώβριο, ενάντια στη Μολδαβία και το Κοσσυφοπέδιο εντός έδρας. Ποια σύνθεση θα επιλέξει το προπονητικό επιτελείο για τον αγώνα της Τετάρτης;

Προηγούμενοι αγώνες

Τα στατιστικά της Ελλάδας είναι πολύ τέλεια. Συνολικά, παίχτηκαν 5 αγώνες, και με 1 ισοπαλία οι Έλληνες κέρδισαν τέσσερις. Επιπλέον, τις τελευταίες φορές, το 2010 και το 2013, η Αυστρία έχασε εντός έδρας.

Πρόβλεψη

Φυσικά, η τρέχουσα σύνθεση των Αυστριακών θα θέλει να βελτιώσει τις στατιστικές και να αντιστρέψει την τάση. Και οι δύο ομάδες είναι καλές στην άμυνα και δεν έχει νόημα να ξοδεύουν πολλή ενέργεια. Επιλέγουμε «το σύνολο είναι κάτω από 2,5» (απόδοση – 1,87).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *