The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αυστρία εναντίον Γαλλία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Австрия-Франция-10.06_cr

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Όμιλος Α – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022, 9:45 μ.μ.

Στάδιο Ερνστ Χάπελ

Στον επόμενο αγώνα του τρίτου γύρου του Πρωταθλήματος Εθνών θα αναμετρηθούν οι εκπρόσωποι της Α’ Κατηγορίας – Αυστρία και Γαλλία.

Αυστρία

Υπό την ηγεσία του Ράνγκνικ, η Αυστρία ξεκίνησε καλά τη διοργάνωση, επικρατώντας εντός έδρας της Κροατίας με 3-0. Ωστόσο, λίγες μέρες αργότερα η Wunderteam αποδείχθηκε πιο αδύναμη από τη Δανία – 1:2. Σημειώνω ότι στα τέλη Μαρτίου, οι Αυστριακοί δεν κατάφεραν να νικήσουν την Ουαλία (1:2) στα πλεί-οφ για το Παγκόσμιο Κύπελλο και σημείωσαν ισοπαλία 2:2 με τη Σκωτία.

Γαλλία

Η εθνική Γαλλίας κέρδισε εύκολα φιλικά με την Ακτή Ελεφαντοστού (2:1) και τη Νότιο Αφρική (5:0), αλλά στο Πρωτάθλημα Εθνών η σημερινή παγκόσμια πρωταθλήτρια δεν νιώθει και τόσο σίγουρη. Μετά τη συντριπτική ήττα 1:2 από τη Δανία και την ισοπαλία 1:1 με την Κροατία, οι παίκτες του Ντεσάν καταλαμβάνουν την τρίτη θέση της τετράδας τους.

Πρόβλεψη

Φέτος, η εθνική Αυστρίας έχει βελτιωθεί σημαντικά σε απόδοση, και η επίθεση της γαλλικής ομάδας είναι ήδη από τις καλύτερες στον κόσμο. Προβλέπω ένα θεαματικό ματς με ανταλλαγή εύστοχων χτυπημάτων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,92.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *