The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αυστρία εναντίον Βραζιλία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Austria-Brazil-10.06

Φιλικός αγώνας

Κυριακή, 10 Ιουνίου 2018, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο φιλικό αγώνα η εθνική Αυστρίας θα συναντηθεί με την εθνική Βραζιλίας. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 10.06.2018 στις 5:00 μ.μ.

Αυστρία

Η εθνική ομάδα της Αυστρίας δεν προκρίθηκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, τερματίζοντας μόλις στην τέταρτη θέση του ομίλου με τη Σερβία, την Ιρλανδία, την Ουαλία, τη Γεωργία και τη Μολδαβία. Ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε την ομάδα στους τελευταίους αγώνες να νικήσει τη Γερμανία (2:1), τη Ρωσία (1:0), το Λουξεμβούργο (0:4), τη Σλοβενία ​​(3:0), ακόμη και την Ουρουγουάη (2:1).

Βραζιλία

Η εθνική ομάδα της Βραζιλίας μετά από την πρόωρη πρόκριση στο Μουντιάλ ξεκίνησε την προετοιμασία για Μουντιάλ ήδη στους προκριματικούς αγώνες. Ωστόσο, στα τελευταία παιχνίδια οι πέντε φορές πρωταθλητές επίσης φαίνονται σίγουροι: νίκησαν την Κροατία (2:0), τη Γερμανία (0:1), τη Ρωσία (0:3), έπαιξαν ισοπαλία με την Αγγλία (0:0) και νίκησαν την Ιαπωνία (1:3).

Πρόβλεψη

Η εθνικής Βραζιλίας είναι το κύριο φαβορί του επερχόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου στις εταιρείες στοιχημάτων, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη. Στη σύνθεση της ομάδας της Λατινικής Αμερικής υπάρχουν πολλοί παίκτες με υψηλό προφίλ, ενώ η τελευταία ήττα των Βραζιλιανών χρονολογείται πριν από ένα χρόνο. Επομένως, κανείς δεν πρέπει να θέτει μεγάλες ελπίδες στην Αυστρία, ακόμα και παρά το θετικό αποτέλεσμα στον αγώνα με τη Γερμανία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Βραζιλίας με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *