The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ατλέτικο Παραναένσε εναντίον Παλμέιρας: Πρόβλεψη για τον αγώνα

АтлетикоПаранаэнсе-Палмейрас-20.08b

Πρωτάθλημα Βραζιλίας

Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2020, 1:45 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αρένα ντα Μπασάντα

Στη Βραζιλία μια νέα σεζόν κερδίζει δυναμική στην τοπική Serie A. Την Πέμπτη το βράδυ, ώρα Ευρώπης, θα διεξαχθούν οι αγώνες του 4ου γύρου. Συμπεριλαμβανομένου του παιχνιδιού Ατλέτικο Παραναένσε με την Παλμέιρας. Ποια από αυτές θα κερδίσει στην Κουριτίμπα;

Ατλέτικο Παραναένσε έκανε το πρώτο λάθος σε αυτό το Brasileirao

Ο «τυφώνας» ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα. Έχοντας αποκτήσει φόρμα στο κρατικό πρωτάθλημα, οι παίκτες του Dorival Junior παρουσίασαν εκατό τοις εκατό αποδόσεις στους πρώτους γύρους. Νίκησαν ήρεμα τη Φορταλέζα, σημειώνοντας 2 αναπάντητα γκολ. Μετά από αυτό, κατάφεραν να πιέσουν την Γκόιας στην έδρα τους, σημειώνοντας 2-1 στο 76ο λεπτό. Αλλά η Σάντος κέρδισε χωρίς προβλήματα τη Δευτέρα το βράδυ. Με το σκορ 3:0, μόνο στο τέλος η Ατλέτικο Παραναένσε είχε τη δυνατότητα να σκοράρει γκολ κύρους. Ίσως ο λόγος για την αποτυχία είναι ότι ο Victor Naum παρέμεινε σιωπηλός. Στους 2 πρώτους γύρους ο 21χρονος επιθετικός σημείωσε 2 γκολ και έκανε ένα ασίστ.

Η Παλμέιρας δεν μπορεί να κερδίσει προς το παρόν

Η ομάδα διατηρεί σταθερά τη θέση ανάμεσα στους ηγέτες στο Brasileirao τελευταία. Το 2016 και το 2018 ήταν δυνατό να κερδίσει το πρωτάθλημα, πέρυσι τελείωσε ως «χάλκινη». Τώρα ο σύλλογος σχεδιάζει να ανακτήσει τον τίτλο. Για αυτό, ένας από τους πιο έγκυρους μέντορες της χώρας, ο Lushemburgo, προσκλήθηκε στη θέση προπονητή, είναι η 5η θητεία  του Wanderlei. Το ρόστερ έχει επίσης αρκετούς ωραίους ερμηνευτές: Weverton, Luan, Lucas Lima, οι οποίοι έπαιξαν στην Ευρώπη, Luiz Adriano, Felipe Melo (ο αναπληρωτής αρχηγός είναι ακόμα τραυματισμένος) και ακόμη και ο Ramirez, ο οποίος κέρδισε το Champions League με την Τσέλσι και το Europa League. Αλλά στη Serie A μέχρι στιγμής ένα από τα φαβορί υστερεί. Και τις δύο φορές οι «πράσινοι» άνοιξαν σκορ αρκετά γρήγορα, αλλά επέτρεψαν τόσο στην Φλουμινένσε όσο και στην Γκοϊάς να ισοφαρίσουν.

Η Παλμέιρας σημείωσε 3 νίκες στη σειρά το 2018-2019. Αλλά τον Οκτώβριο η Ατλέτικο Παραναένσε κατάφερε να σημειώσει ισοπαλία σε αυτήν την αναμέτρηση στην έδρα της 1:1, με ανταλλαγή γκολ ακόμη και πριν από το διάλειμμα.

Πρόβλεψη

Σε αυτόν τον αγώνα το πλεονέκτημα δίνεται στην Παλμέιρας. Όμως η Ατλέτικο Παραναένσε έδειχνε καλή στους εναρκτήριους γύρους, ενώ οι «πράσινοι» δεν έχουν ακόμη ανακτήσει τη φόρμα τους. Συνιστούμε να ποντάρετε στο σύνολο είναι πάνω από 2 (απόδοση 1,69).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *