The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ατλέτικο Παραναένσε εναντίον Μπόκα Τζούνιορς: πρόβλεψη για τον αγώνα

021-AthleticoParanaense-BocaJuniors-25.07

Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2019, 1:15 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Κόπα Λιμπερταδόρες – Γύρος των 16 – Φάση 1 από 2

Ατλέτικο Παραναένσε

Ο βραζιλιάνικος σύλλογος Ατλέτικο Παραναένσε την περασμένη σεζόν κέρδισε το Κύπελλο της Νότιας Αμερικής, κάτι που τους επέτρεψε να παίξουν στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Στη φάση των ομίλων μαζί με την Μπόκα Τζούνιορς προκρίθηκαν στα πλέι-οφ και έπεσαν ο ένας στον άλλο. Η ομάδα παίζει έτσι κι έτσι τον τελευταίο καιρό, βρισκόμενη κάτω από τη μέση της Serie A, και στους τελευταίους αγώνες έχασε από την Παλμέιρας (1:0), Goiás (2:1) και Σέρρο Πορτενιό (0:2).

Μπόκα Τζούνιορς

Ο μεγιστάνας της Βραζιλίας Μπόκα Τζούνιορς την περασμένη σεζόν έπαιξε στον τελικό του Κυπέλλου Λιμπερταδόρες, αλλά έχασε δύο γκολ στο ντέρμπι από την Ρίβερ Πλέιτ. Ως εκ τούτου η Μπόκα, όπως κανείς άλλος, θέλει να εκδικηθεί για το φιάσκο του περασμένου έτους. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι στους τελευταίους αγώνες η ομάδα νίκησε την Αμέρικα (1:2) και την Γκουανταλαχάρα (0:2) και έχασε μόνο από την Τιχουάνα (1:0).

Πρόβλεψη

Η Μπόκα Τζούνιορς είναι το αναμφισβήτητο φαβορί αυτής της αναμέτρησης. Αν και στη φάση των ομίλων οι ομάδες ανταλλάξανε τους βαθμούς, αλλά στα πλέι-οφ οι Αργεντινοί έχουν περισσότερη εμπειρία και δεξιότητα, οπότε ακόμη και εκτός έδρας η ομάδα θα αγωνιστεί για τη νίκη. Την ίδια στιγμή, οι γηπεδούχοι μπορεί να κλειστούν και όλα μπορούν να αποφασίσουν ένα ή δύο γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *