The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ατλέτικο Μινέιρο εναντίον Φλαμένγκο: προγνωστικά για στοίχημα

АтлетикоМинейро-Фламенго-09.07

Πρωτάθλημα Βραζιλίας

Πέμπτη, 8 Ιουλίου 2021, 1:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Βραζιλία. Μπέλο Οριζόντε. Στάδιο Mineiran

Το βράδυ από την Τετάρτη έως την Πέμπτη, το Belo Horizonte θα φιλοξενήσει τον αγώνα της δέκατης αγωνιστικής ημέρας του Brasileirao μεταξύ Ατλέτικο Μινέιρο και Φλαμένγκο.

Ατλέτικο Μινέιρο

Δύο συνεχόμενες νίκες επί των Atletico Goianiense (4:1) και Cuiaba (1:0) βοήθησαν την Ατλέτικο Μινέιρο να ανέβει στην τέταρτη θέση στην κατάταξη και να σκοράρει 16 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 11:8. Αλλά πριν από αυτό, οι «ανθρακωρύχοι» έπαιξαν τρία αδύναμα παιχνίδια στη σειρά εναντίον των Τσαπεκοένσε (1:1), Ceara (1:2) και Santos (0:2).

Φλαμένγκο

Σε μια παρόμοια χρονική περίοδο, η Φλαμένγκο νίκησε τη Φορταλέζα 2:1 και την Cuiaba 2:0, αλλά αποδείχθηκε πιο αδύναμη από τους Bragantino (2:3), Juventude (0:1) και Fluminense (0:1). Έτσι, η νυν πρωταθλήτρια είναι μόλις δέκατη, έχοντας 12 βαθμούς στο ενεργητικό της, με διαφορά τερμάτων 9:6.

Πρόβλεψη

Σε αυτό το κομμάτι της σεζόν, και οι δύο ομάδες παίζουν προσεκτικά και όχι το πιο παραγωγικό ποδόσφαιρο. Είμαι βέβαιος ότι η προσωπική τους συνάντηση θα αποδειχθεί φτωχή όσον αφορά τα γκολ που θα σημειωθούν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,76.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *