The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ατλέτικο Μινέιρο εναντίον Κορίνθιανς: προγνωστικά για στοίχημα

АтлетикоМинейро-Сантос-13.10

Πρωτάθλημα Βραζιλίας

Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022, 12:00 π.μ.

Μινεϊράο

Η Δευτέρα θεωρείται πάντα μια από τις λιγότερο πλούσιες μέρες της εβδομάδας όσον αφορά το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα. Όμως, όπως συμβαίνει συχνά, το πρωτάθλημα της Βραζιλίας σώζει. Εκεί θα τελειώσει ο επόμενος γύρος της Serie A. Και αργότερα από τους άλλους θα υπάρξει ένα τόσο ενδιαφέρον ζευγάρι όπως η συνάντηση της Ατλέτικο Μινέιρο με την Κορίνθιανς. Θα καταφέρουν οι νυν πρωταθλητές να νικήσουν έναν σοβαρό αντίπαλο; Οι ειδικοί του ιστότοπου δημοσιεύουν μια πρόβλεψη για τον αγώνα στις 25 Ιουλίου 2022.

Η Ατλέτικο Μινέιρο θέλει ξεκάθαρα να διατηρήσει και να χτίσει πάνω στην επιτυχία του 2021

Τα «κοκοράκια» έχουν ήδη κάνει την πρώτη σοβαρή αστοχία. Έχοντας κερδίσει εντός έδρας τη Φλαμένγκο με 2-1, στη συνέχεια δέχτηκαν στο δεύτερο αγώνα δύο φορές στο γήπεδο των «γύπων» και αποκλείστηκαν από το κύπελλο. Αλλά σε άλλες καμπάνιες ο Hulk και η παρέα έχουν μια δυνατή και αρκετά σταθερή σεζόν. Οι Βραζιλιάνοι έχουν ήδη προκριθεί στα προημιτελικά του Copa Libertadores: πέρασαν τον όμιλο και απέκλεισαν την Έμελεκ στον πρώτο γύρο των πλέι οφ. Λείπει η σταθερότητα στο πρωτάθλημα. Όμως, έχοντας κερδίσει τους περισσότερους αγώνες από τα μέσα Ιουνίου, η Ατλέτικο Μινέιρο ανέβηκε ακόμη και στην 1η θέση. Μετά όμως, έχασε βαθμούς με τον Κουιάμπα, ικανοποιώντας με την ισοπαλία.

Η Κορίνθιανς χάνει πολύ συχνά τον τελευταίο καιρό

Οι «Timau» από προεπιλογή θεωρούνται γίγαντες του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου. Και η 5η θέση στο τελευταίο Brasileirao δεν ικανοποίησε κανέναν. Βέβαια δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι εκτός σεζόν αποφάσισαν να καλέσουν έναν νέο έμπειρο τεχνικό. Ο σύλλογος ακολούθησε τη μοντέρνα τάση στη Βραζιλία και κάλεσε έναν προπονητή από την Πορτογαλία τον Vitor Pereira. Σαν να υπήρξαν καλά ενδιάμεσα αποτελέσματα, αλλά από τα μέσα του καλοκαιριού άρχισαν να εμφανίζονται προβλήματα. Σημειώθηκαν 2 λευκές ισοπαλίες στο Copa Libertadores, αλλά εκεί ο αντίπαλος ήταν δυνατός, η Μπόκα Τζούνιορς, και εξάλλου κατάφερε να την περάσει, έστω και σε πέναλτι (ήδη στο 8ο χτύπημα!). Στο κύπελλο, χάνοντας στο δεύτερο αγώνα από τη Σάντος, κατάφεραν να περάσουν στον επόμενο γύρο. Ταυτόχρονα όμως υπήρξαν εκτός έδρας ήττες στο πρωτάθλημα τον Ιούλιο – πρώτα 0-4 με τη Φλουμινένσε, και μετά 1-3 με την Σεάρα. Από την άλλη, έχοντας νικήσει την Κουριτίμπα, η Κορίνθιανς ανέβηκε στη 2η θέση.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Ατλέτικο Μινέιρο έχει κερδίσει και τους 5 συνεχόμενους αγώνες. Στο πλαίσιο της περασμένης σεζόν του πρωταθλήματος, οι «κοκοράκια» σημείωσαν 2-1 εντός έδρας και 3-0 εντός έδρας.

Πρόβλεψη

Η Ατλέτικο Μινέιρο θεωρείται το ξεκάθαρο φαβορί σ’ αυτό το ζευγάρι. Όμως η Κορίνθιανς δεν είναι κακή τώρα, οπότε αξίζει να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο χάντικαπ «+1» στους φιλοξενούμενους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Κορίνθιανς με χάντικαπ +1 και απόδοση 1,83.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *