The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Σεβίλλη: προγνωστικά για τον αγώνα

Атлетико-Севилья-04.03

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Σάββατο, 4 Μαρτίου 2023, 10:00 μ.μ.

Στάδιο Μετροπολιτάνο

Μεταξύ των σαββατιάτικων συναντήσεων της Πριμέρα Ντιβισιόν, είναι λογικό να δώσουμε προσοχή στην αναμέτρηση Ατλέτικο Μαδρίτης – Σεβίλλη, η πρόβλεψη για τον αγώνα συντάχθηκε από τους ειδικούς μας.

Οι «στρωματάδες» προσπαθούν να παραμείνουν στην πρώτη τετράδα

Όπως και να τελειώσει η φετινή σεζόν, δεν θα είναι καλή για την ομάδα των «στρωμάτων», αφού αποκλείστηκαν νωρίς από το Champions League και το Κύπελλο Ισπανίας. Καθόλου εντυπωσιακοί είναι οι «στρωματάδες» και στην Πριμέρα Ντιβισιόν, όπου καταλαμβάνουν μόλις την τέταρτη θέση, αν ο σύλλογος τερματίσει εκτός πρώτης τετράδας, θα εκληφθεί ως μεγάλη καταστροφή. Στον τελευταίο γύρο, η Ατλέτικο σημείωσε ισοπαλία στο ντέρμπι με τη Ρεάλ 1:1, η ομάδα πέρασε το μισό του δεύτερου ημιχρόνου στη μειοψηφία. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν θα μπορεί να υπολογίζει σε έξι παίκτες σε αυτό το ματς.

Η Σεβίλλη δεν είναι ακόμα ασφαλής

Η «Λευκή Ανδαλουσία» κάνει τους οπαδούς της να ανησυχούν σοβαρά, γιατί εξακολουθεί να υπάρχει κίνδυνος υποβιβασμού από τη La Liga. Προς το παρόν ο σύλλογος είναι 14ος στη βαθμολογία, ωστόσο, η διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού είναι μόνο δύο βαθμούς. Στον τελευταίο γύρο, η ομάδα έχασε εντός έδρας σε μακελειό από την Οσασούνα με σκορ 2:3. Μπορούν ακόμα να αποκαταστήσουν στο αγαπημένο τους τουρνουά Europa League, όπου η Σεβίλλη θα παίξει εναντίον της Φενέρμπαχτσε στους 16. Αμέσως έξι παίκτες δεν θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο λόγω τραυματισμών.

Προσωπικές συναντήσεις

Τα στατιστικά δείχνουν ότι οι αντίπαλοι σπάνια ευχαριστούν το κοινό με μεγάλο αριθμό γκολ που σημειώνονται. Σε τέσσερις από τις πέντε συναντήσεις σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ, η μάχη του πρώτου γύρου έληξε με την εκτός έδρας νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης με σκορ 2:0.

Πρόβλεψη

Περιμένουμε μια συναρπαστική μάχη δυνατών, αλλά όχι των πιο θεαματικών ομάδων. Η Ατλέτικο Μαδρίτης αναφέρεται ως το φαβορί του ζευγαριού, αν και η Σεβίλλη θα βγει αποφασιστική στο γήπεδο, καθώς χρειάζεται βαθμούς. Περιμένουμε να δούμε έναν έντονο αγώνα στον οποίο δεν θα μπουν πολλά γκολ. Ποντάρουμε στο under 2,5 γκολ με απόδοση 1,7.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *