The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Σεβίλλη: Πρόβλεψη για τον αγώνα

AtléticoMadrid-Sevilla-07.03b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Σάββατο, 7 Μαρτίου, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estadio Wanda Metropolitano

Στην Ισπανία το Σάββατο θα είναι μια πολύ γεμάτη ποδοσφαιρική μέρα. Στα πλαίσια της Πριμέρα θα πραγματοποιηθούν 4 συναντήσεις, αλλά από αυτές η κεντρική θα γίνει σίγουρα στη Μαδρίτη, όπου θα συναντηθούν Ατλέτικο και Σεβίλλη. Και οι δύο ομάδες διεκδικούν θέσεις στο Κουαρτέτο του Τσάμπιονς Λιγκ, και είναι επιτακτική ανάγκη να νικήσουν τον αντίπαλο. Ποιος θα πετύχει στο Wanda Metropolitan; Προετοιμάσαμε την πρόβλεψη για το σημαντικό αγώνα στις 7 Μαρτίου 2020.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν μπορεί να φτάσει σε μέγιστους ρυθμούς

Οι «στρωματάδες» είναι σαφώς έξω από την κρίση που συνοδεύει την απόδοση της ομάδας στα μέσα του χειμώνα. Ιδιαίτερα πολλά κολακευτικά σχόλια έλαβε η ενδεκάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε για την εντός έδρας  νίκη πάνω στη Λίβερπουλ στο πλαίσιο των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί αποδείκνυαν για άλλη μια φορά ότι μπορούν να είναι κοντά στο ιδανικό όταν πρόκειται για την ανάγκη για οργανωμένη και πειθαρχημένη άμυνα. Μόνο αυτό το μοντέλο είναι καλό σε παιχνίδια με γίγαντες ποδοσφαίρου, στη διεθνή σκηνή. Στην Πριμέρα ενάντια στο «Cholo-Tim» πολλοί αντίπαλοι προσπαθούν οι ίδιοι να επικεντρωθούν στην άμυνα, και τότε φαίνεται έλλειψη αιχμηρών, επιθετικών παικτών στη σύνθεση του Σιμεόνε. Έτσι, και με την Εσπανιόλ, παρά το γεγονός ότι στο γήπεδο βγήκαν όχι μόνο ο Morata, αλλά και ο Ντιέγκο Κόστα και ο Ζοάο Φέλιξ , όλα έληξαν με ισοπαλία.

Σεβίλλη αυτή τη σεζόν αγωνίζεται για την επιστροφή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Η «Λευκή Ανδαλουσία» προσπαθεί να χρησιμοποιήσει την τρέχουσα κατάσταση, όταν η Βαλένθια έχει κρίση και η Ατλέτικο χάνει περισσότερους βαθμούς από ό, τι συνήθως. Η ίδια η ομάδα επίσης άλλαξε πάρα πολύ, μπορεί κανείς να νιώσει το χέρι του Ramon Monchi που επέστρεψε. Το στοίχημα έγινε σοβαρό, αλλά μέχρι στιγμής ο Γιούλεν Λοπετέγι  λίγο πολύ επιτυχώς δικαιολογεί αυτή την εμπιστοσύνη. Με αυτόν η Σεβίλλη κρατιέται στους ηγέτες, αν και μερικές φορές είναι πολύ ρεαλιστική για τον εαυτό της. Μέχρι στιγμής ο σύλλογος συνεχίζει να αγωνίζεται στο Europa League, όπου πέρασε την Κλουζ με κάποιες ερωτήσεις και θα παίξει εναντίον της Ρόμα. Στην εγχώρια σκηνή οι «ερθυρόασπροι» κατάφεραν να κερδίσουν δύο φορές στη σειρά, πρώτα συντριπτικά τη Χετάφε με σκορ 3-0 την Οσασούνα 3-2 (είχαν προβάδισμα των δυο γκολ μέχρι το διάλειμμα, άφησαν τον αντίπαλο να ισοφαρίσει, αλλά στο τέλος ο Γιουσέφ Εν-Νεσίρι με το γκολ του στο 90ο λεπτό έσωσε 2 βαθμούς). Αυτό επέτρεψε τον Μάρτιο να εδραιωθεί στη τρίτη θέση της La Liga.

Προηγούμενοι αγώνες

Το 2019 οι σύλλογοι έπαιζαν μεταξύ τους τρεις φορές. Και σε όλες τις περιπτώσεις καταγράφηκε ίδιο σκορ – ισοπαλία 1:1.

Πρόβλεψη

Πιθανότατα, η τάση θα συνεχιστεί και πάλι θα υπάρχει περισσότερη πάλη  παρά θέαμα. Και, επομένως, μην περιμένετε πολλά γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,0 με απόδοση 1,92.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *