The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Ρεάλ Σοσιεδάδ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Атлетико-РеалСосьедад-19.07b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κυριακή, 19 Ιουλίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μαδρίτη. Στάδιο Wanda Metropolitano

Ο τριακοστός όγδοος γύρος της La Liga θα σηματοδοτηθεί από έναν ενδιαφέρον αγώνα μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης και Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Ατλέτικο Μαδρίτης

Νίκες 3:0 επί της Μαγιόρκα, 1:0 επί της Μπέτις και 2:0 επί της Χετάφε, καθώς και ισοπαλίες 1:1 με την Θέλτα και 2:2 με την Μπαρτσελόνα, πιο κοντά στο τέλος του πρωταθλήματος η Ατλέτικο Μαδρίτης κέρδισε εξαιρετική φόρμα. Έτσι, οι «στρωματάδες» εγγυήθηκαν τη θέση τους στη ζώνη του Champions League. Τώρα είναι τρίτοι με 69 πόντους και διαφορά τερμάτων 50:26.

Ρεάλ Σοσιεδάδ

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ κέρδισε 55 πόντους με διαφορά τερμάτων να ανέρχεται στα 55:47, χάρη σ’ αυτό καταλαμβάνει την έκτη θέση της κατάταξης. Αν και τον τελευταίο καιρό οι Churi-urdin έχει αποδώσει στο επίπεδο μεσαίας ομάδας. Κέρδισαν νίκες 2:1 επί της Εσπανιόλ και 2:1 επί της Βιγιαρεάλ, αλλά απέτυχαν να νικήσουν τη Λεβάντε (1:1), τη Γρανάδα (2:3) και τη Σεβίλλη (0:0).

Πρόβλεψη

Όσον αφορά τα κίνητρα, το πλεονέκτημα είναι σαφώς από την πλευρά των φιλοξενούμενων, γιατί σε περίπτωση αποτυχίας μπορούν να εγκαταλείψουν τη ζώνη του ευρωπαϊκού κυπέλλου. Ωστόσο, θα δώσω το πλεονέκτημα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία θα επιτύχει με το δικό της στυλ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: Ατλέτικο Μαδρίτης δε θα χάσει και το σύνολο είναι κάτω από 3,5 με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *