The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Ρεάλ Σοσιεδάδ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Атлетико-РеалСосьедад-12.05

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021, 11:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estadio Wanda Metropolitano

Στην Ισπανία ο αγώνας για το τίτλο στο πρωτάθλημα θα συνεχιστεί μέχρι εσχάτων. Ένας από τους διεκδικητές, Ατλέτικο Μαδρίτης, θα κλείσει το πρόγραμμα της Τετάρτης. Οι παίκτες του Ντιέγο Σιμεόνε θα φιλοξενήσουν τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στη Μαδρίτη. Θα καταφέρουν οι «στρωματάδες» να κερδίσουν στο «Wanda Metropolitano»;

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ικανοποιήθηκε με ισοπαλία στον τελευταίο γύρο

Ο Cholo-Tim πήγε στο Camp Nou το Σάββατο. Φαινόταν σε πολλούς ότι το παιχνίδι θα ήταν ενεργό, διασκεδαστικό, γιατί και οι δύο ομάδες, λαμβάνοντας υπόψη την παρουσία της Ρεάλ κοντά, χρειάζονταν νίκη. Αλλά στο τέλος ο Ντιέγο Σιμεόνε αποδείχθηκε πιστός στη μακροχρόνια φιλοσοφία του. Οι παίκτες του στην Καταλονία έπαιξαν στο κλασικό στιλ, με το δεύτερο νούμερο και ικανοποιήθηκαν με λευκή ισοπαλία. Παρεμπιπτόντως, σε 3 γύρους, ο πρόσφατα άνευ όρων ηγέτης της Πριμέρα Ντιβισιόν έχει μόνο 1 νίκη. Από την άλλη πλευρά, αντιμετωπίζοντας προβλήματα με ισχυρούς αντιπάλους (πριν από το 0-0 εναντίον της Μπαρτσελόνα, σημειώθηκε ήττα από την Αθλέτικ), οι «στρωματάδες» δείχνουν εκατό τοις εκατό αποτέλεσμα με σαφώς πιο αδύναμες ομάδες. Πού κατατάσσεται ο επόμενος αντίπαλος;

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ είναι τώρα σε καλή φόρμα

Το «Churri-urdin» άφησε μια μάλλον αμφιλεγόμενη εντύπωση αυτή τη σεζόν. Ο εκπρόσωπος του Σαν Σεμπαστιάν είχε μια καλή αρχή και, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι οι γίγαντες εντάχθηκαν αργότερα, για κάποιο διάστημα ηγήθηκε στην La Liga. Κανένας δεν πίστευε ότι θα κατακτούσε τον τίτλο, αλλά οι οπαδοί είχαν πολλές ελπίδες ότι θα ήταν δυνατόν να ανέβουν στην κορυφή-4. Βέβαια ο σύλλογος δεν άντεξε πολύ, και σταδιακά απομακρύνθηκε από την ομάδα των ηγετών της Πριμέρα Ντιβισιόν. Από την άλλη πλευρά ο Ιμανόλ Αλγκουαθίλ οδήγησε την ομάδα, στην οποία έπαιξε πολύ, στην πολυαναμενόμενη νίκη στο κύπελλο. Πολλοί πίστευαν ότι μετά από αυτό η Ρεάλ Σοσιεδάδ θα γιορτάζει μέχρι το καλοκαίρι. Η ύφεση όντως υπήρχε, δεν για 3 γύρους της La Liga στη σειρά αδυνατούσαν να κερδίσουν. Αλλά τώρα το «churri-urdin» ανέβασε ρυθμούς, και από τους 4 τελευταίους γύρους έχουν κερδίσει 3, όχι μόνο εναντίον της Έιμπαρ και της Έλτσε, αλλά και εναντίον της ισχυρής Θέλτα Βίγο. Βέβαια σημειώθηκε και το 0-1 με την Ουέσκα στην έδρα της.

Προηγούμενοι αγώνες

Πολύ συχνά σε αυτό το ζευγάρι κερδίζει η φιλοξενούμενη ομάδα. Αν υπήρχαν εξαιρέσεις, τόνισαν μόνο το πλεονέκτημα της Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία κατάφερε να κερδίσει 3 βαθμούς στο γήπεδο «Anoeta». Συμπεριλαμβανομένης αυτής της σεζόν, τον Δεκέμβριο, όταν σημειώθηκε 2-0.

Πρόβλεψη

Η Ατλέτικο Μαδρίτης μπορεί και να μην επαναλάβει τα αποτελέσματα του προηγούμενου αγώνα. Αλλά πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε 3 βαθμούς. Στοιχηματίζουμε στη νίκη των γηπεδούχων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης με απόδοση 1,86.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *