The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης

AtleticoMadrid-RealMadrid-10.05

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Ημιτελικός, Παιχνίδι 2

Τετάρτη, 10 Μαΐου, 10:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Βιθέντε Καλντερόν

Την Τετάρτη 10 Μαΐου 2017 στις 09:45 μ.μ. στη Μαδρίτη θα πραγματοποιηθεί δεύτερο παιχνίδι στο πλαίσιο των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου στο «Βιθέντε Καλντερόν» η Ατλέτικο θα αγωνιστεί για τον τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο πρωτάθλημα της Ισπανίας τα πράγματα της πρωτευουσιάνικης Ατλέτικο πάνε σχετικά καλά. Ωστόσο, η διαφορά από τους ηγέτες 10 μονάδες δεν αφήνει ευκαιρία στους «στρωματάδες» για τον τίτλο αυτή τη σεζόν. Επιπλέον από πίσω πιέζει η Σεβίλλης, ο οποία θα επιθυμούσε να πάρει την τρίτη θέση. Πριν από το δεύτερο παιχνίδι των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ η Ατλέτικο Μαδρίτης θα παίξει εντός έδρας της στο πρωτάθλημα εναντίον Έιμπαρ. Στο πρώτο ματς των ημιτελικών η Ατλέτικο με χαρακτηριστικό τρόπο έδωσε την πρωτοβουλία στον αντίπαλό της με έμφαση στην άμυνα και αντεπιθέσεις. Και αν το γκολ στο 10ο λεπτό δεν σήμαινε ακόμη προβλήματα, το χατ-τρικ του Ρονάλντο στο 86ο λεπτό κυριολεκτικά διέγραψε όλες τις ελπίδες της Ατλέτικο.

Με τη σειρά της η Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει κύριο φαβορί όσο στον αγώνα για τον τίτλο στην Πριμέρα, τόσο και στην ευρωπαϊκή σκηνή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το Σάββατο τα «ζαχαρωτά» έχουν προγραμματισμένο το παιχνίδι εκτός έδρας ενάντια Γρανάδα, όπου, είμαι βέβαιος, η ενδεκάδα του Ζιντάν θα πάρει εύκολα 3 πόντους. Εκτός από τη Γρανάδα ο «βασιλικός σύλλογος» στο πρωτάθλημα πρέπει να παίξει με τη Σεβίλλη και Μάλαγα. Στο πρώτο αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ η Ρεάλ Μαδρίτης κατά περίεργο τρόπο, χωρίς μεγάλη αντίσταση, κέρδισε με σκορ 3:0, και έτσι σχεδόν 100% εξασφάλισε το εισιτήριο για το «Millennium» στο Κάρντιφ.

Αυτή τη σεζόν η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Ρεάλ Μαδρίτης συναντήθηκαν τρεις φορές μεταξύ τους. Έτσι, ο αγώνα του πρώτου γύρου έληξε με τη νίκη των «ζαχαρωτών» με σκορ 0:3, στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, στο Santiago Bernabeu ήταν ισοπαλία 1:1, όσο για το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα του ημιτελικού, το έχω αναφέρει παραπάνω. Η Ρεάλ Μαδρίτης με 11 τίτλους του Τσάμπιονς Λιγκ παραμένει η πιο έμπειρη ομάδες με περισσότερους τίτλους, εκτός από αυτό το πλεονέκτημα 3 μπάλες να πάρει πίσω είναι στις δυνάμεις μόνο της Μπαρτσελόνα. Ίσως η Ρεάλ θα φυλάξει τις δυνάμεις, αφού μετά από αυτό το παιχνίδι είναι η συνάντηση στο πρωτάθλημα εναντίον της Σεβίλλης, οπότε η Ατλέτικο μπορεί και να μη χάσει. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης ή ισοπαλία με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *