The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Ράγιο Βαγιεκάνο: προγνωστικά για στοίχημα

Атлетико-РайоВальекано-02.01

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κυριακή, 2 Ιανουαρίου 2022, 5:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estadio Wanda Metropolitano

Την Κυριακή θα επιστρέψει η La Liga. Με δύο παιχνίδια μεταξύ των ομάδων πρωτεύουσας. Και αν στο ζευγάρι Χετάφε – Ρεάλ Μαδρίτης όλα φαίνονται αρκετά ξεκάθαρα, στο Wanda Metropolitano θα γίνει μάχη για την 4η θέση. Η απρόσμενα αδύναμη Ατλέτικο Μαδρίτης θα φιλοξενεί την απρόσμενα τολμηρή Ράγιο Βαγιεκάνο. Ποιος είναι σε τι φόρμα μετά από ένα μικρό διάλειμμα;

Η Ατλέτικο Μαδρίτης γνώρισε μια άνευ προηγουμένου ύφεση στο τέλος του έτους

Οι «στρωματάδες» είναι η νυν πρωταθλήτρια Ισπανίας. Και στη Μαδρίτη σίγουρα σκόπευαν να διατηρήσουν αυτό το στάτους, για το οποίο ξοδεύτηκαν σοβαρά το καλοκαίρι. Όμως, έχοντας δεχτεί τον Cunyu με τον De Paul και έχοντας επιστρέψει τον Griezmann, οι «ερυθρόλευκοι» δεν έγιναν πολύ καλύτεροι στην επίθεση, έχοντας πέσει απότομα από πλευράς άμυνας, ενώ πάντα ήταν το ατού του Ντιέγκο Σιμεόνε. Κατάφεραν να σώσουν το Champions League, παρόλα αυτά, προσπερνώντας την Πόρτο στη διαμάχη για τη δεύτερη θέση. Όμως, δημιουργείται η εντύπωση ότι αυτό κατέκλυσε τις δυνάμεις στη Πριμέρα Ντιβισιόν. Εκεί η ομάδα έχασε τόσο από τους άμεσους ανταγωνιστές, τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Σεβίλλη, όσο και από τη Μαγιόρκα και τη Γρανάδα. 4 συνεχόμενες φορές ο Αργεντινός στη Μαδρίτη δεν έχει χάσει ποτέ στη La Liga στη σειρά.

Η Ράγιο Βαγιεκάνο ήταν η αποκάλυψη της σεζόν, αλλά για πόσο θα αντέξει;

Οι «μέλισσες» έχουν τη φήμη ομάδας ανελκυστήρα που, όταν ανεβαίνει στην Πριμέρα, πέφτει πάλι κάτω αμέσως. Επιπλέον, στην τελευταία κλήρωση οι παίκτες του Andoni Iraola μπόρεσαν να πάρουν μόνο την 6η θέση και ανέβηκαν πιο πάνω χάρη στα πλέι οφ. Τίποτα το ιδιαίτερο δεν περίμενε κανείς από τον σεμνό πρωτευουσιάνικο σύλλογο, ακόμα και μετά την υπογραφή του έμπειρου Ρανταμέλ Φαλκάο. Λοιπόν, είναι πιο εύκολο για αυτούς τους νεοφερμένους: κατάφεραν να κερδίσουν τις μισές συναντήσεις της La Liga που πραγματοποιήθηκαν, 9 στις 18, συμπεριλαμβανομένων 3 από τις 5 τελευταίες. Μετά το 2-0 με την Αλαβές στις 18 Δεκεμβρίου, που ήταν, ίσως απροσδόκητα για την ίδια τη Ράγιο Βαγιεκάνο, είναι στη τέταρτη θέση στη ζώνη του Champions League, πάνω από την Μπαρτσελόνα, τη Βαλένθια, τη Ρεάλ Σοσιεδάδ και την ίδια την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ωραίο δώρο για τα Χριστούγεννα. Πόσο όμως θα αντέξει αυτή η ποδοσφαιρική Σταχτοπούτα μετά τις γιορτές;

Προηγούμενοι αγώνες

Η Ράγιο Βαγιεκάνο κέρδισε για τελευταία φορά το 2013. Μετά από αυτό, υπήρξαν 2 ισοπαλίες και 8 νίκες της Ατλέτικο Μαδρίτης, συμπεριλαμβανομένων και των 4 τελευταίων συναντήσεων.

Πρόβλεψη

Όλα πρέπει να μπουν στη θέση τους, αλλά όχι τόσο γρήγορα. Μέχρι στιγμής, το χάντικαπ «+1,5» στους φιλοξενούμενους φαίνεται όμορφο (απόδοση 1,6).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *