The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Μπαρτσελόνα: προγνωστικά για τον αγώνα

Атлетико-Барселона-08.01

Πρωτάθλημα Ισπανίας
Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2023, 10:00 μ.μ.
Στάδιο Μετροπολιτάνο

Στις 8 Ιανουαρίου, θα υπάρξουν τέσσερις συναντήσεις στην Πριμέρα Ντιβισιόν, αλλά η μάχη Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα θα είναι σίγουρα η κεντρική, διαβάστε την πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων στις σελίδες του πόρου μας.
Οι «στρωματάδες» δεν παίρνουν τίτλο
Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν θα παλέψει για το τίτλο στο πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν, δεν υπάρχει απαραίτητη σταθερότητα. Ο σύλλογος είναι τέταρτος στο πρωτάθλημα, το κύριο καθήκον είναι να παραμείνει στην πρώτη τετράδα. Μετά την ανάπαυλα, οι «στρωματάδες» κέρδισαν την πρώτη συνάντηση στην Πριμέρα Ντιβισιόν, επικρατώντας εντός έδρας του βασικού αουτσάιντερ της σεζόν Έλτσε – 2:0. Επίσης, οι παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε κατάφεραν να παίξουν δύο φορές στο κύπελλο, την τελευταία αγωνιστική νίκησαν εκτός έδρας την Οβιέδο με σκορ 2:0. Θυμίζουμε ότι οι «στρωματάδες» έχουν ήδη αποκλειστεί από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, παίρνοντας την τελευταία θέση στον όμιλό τους του Champions League. Μόνο ο Hermoso θα χάσει αυτή τη συνάντηση λόγω αποβολής.
Οι Καταλανοί πρέπει να παίξουν καλύτερα
Η Μπαρτσελόνα δεν ωφελήθηκε από την ανάπαυλα, γιατί η ομάδα φαινόταν πολύ βαριά στις τελευταίες της συναντήσεις. Στην αρχή, δεν κατάφερε να κερδίσει την Εσπανιόλ στο ντέρμπι – 1:1, κάτι που επέτρεψε στη Ρεάλ Μαδρίτης να ισοφαρίσει σε βαθμούς, τώρα οι σύλλογοι μοιράζονται το προβάδισμα. Μόνο στην παράταση κατάφεραν να νικήσουν εκτός έδρας την Intercity στο Κύπελλο Ισπανίας – 4:3, και ο αντίπαλος εκπροσωπεί την τρίτη κατηγορία. Ο Τσάβι δεν κρύβει ότι είναι δυσαρεστημένος από το παιχνίδι των παικτών του, ακυρώνει ακόμη και το Σαββατοκύριακο. Οι Λεβαντόφσκι και Άλμπα θα χάσουν αυτή τη συνάντηση, και οι δύο λόγω αποβολής.
Προσωπικές συναντήσεις
Οι σύλλογοι έχουν πλούσια ιστορία αντιπαραθέσεων πρόσωπο με πρόσωπο, όπου έπαιξαν με διάφορους βαθμούς επιτυχίας. Την περασμένη σεζόν, οι ομάδες αντάλλαξαν νίκες εντός έδρας, με την Ατλέτικο να κερδίζει 2-0 και την Μπάρτσα να απαντά με 4-2.
Πρόβλεψη
Στα χαρτιά, οι φιλοξενούμενοι είναι φαβορί, αν και πρόκειται για ένα παιχνίδι για τρία αποτελέσματα, οι αντίπαλοι είναι γνωστοί, οπότε πολλά θα εξαρτηθούν από το αγωνιστικό πλάνο και το επίπεδο υλοποίησής του. Φυσικά, οι ομάδες φοβούνται η μία την άλλη, οπότε θα προσπαθήσουν να παίξουν όσο πιο σωστά γίνεται. Θεωρούμε βατό το στοίχημα στο under 2,5 με απόδοση 1,97.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *