The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Μπαρτσελόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Атлетико-Барселонa-21.11b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ισπανία. Μαδρίτη. Estadio Wanda Metropolitano

Ο δέκατος γύρος της La Liga θα μας χαρίσει μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ των διεκδικητών τίτλου – Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Μπαρτσελόνα.

Ατλέτικο Μαδρίτης

Ακριβώς αυτήν τη στιγμή η Ατλέτικο είναι ο σκιώδης ηγέτης του ισπανικού πρωταθλήματος, αλλά με δύο παιχνίδια που απομένουν είναι μόνο τρίτη με 17 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 17:2. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από λευκή ισοπαλία με την Βιγιαρεάλ οι στρωματάδες με τη σειρά τους νίκησαν τους Θέλτα (2:0), Μπέτις (2:0), Οσασούνα (3:1) και Καντίζ (4:0).

Μπαρτσελόνα

Ενώ η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να καυχηθεί για τέτοια σταθερότητα. Σε ένα παρόμοιο τμήμα του πρωταθλήματος οι Καταλανοί, με διαφορετική επιτυχία, έπαιξαν εναντίον της Σεβίλλης (1:1), της Χετάφε (0:1), της Ρεάλ Μαδρίτης (1:3), της Αλαβές (1:1) και της Μπέτις (5:2). Όγδοη θέση, 11 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 15:8 είναι τα τρέχοντα αποτελέσματά τους.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες αξίζουν η μία την άλλη, οπότε η επιλογή ενός σαφούς φαβορί εδώ είναι πολύ δύσκολη. Έχω την τάση να πιστεύω ότι αν και η Ατλέτικο και η Μπαρτσελόνα δεν θα οργανώσουν ανταλλαγή σουτ στο τέρμα, σίγουρα θα σκοράρουν από ένα γκολ η κάθε μία. Ευτυχώς, το δυναμικό επίθεσης το επιτρέπει. Η πρόβλεψή μου είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,75.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *