The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Μπέτις: προγνωστικά για στοίχημα

Атлетико-Бетис-31.10

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2021, 5:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estadio Wanda Metropolitano

Το απόγευμα της Κυριακής η Μαδρίτη θα φιλοξενήσει τον αγώνα της δωδέκατης αγωνιστικής της La Liga μεταξύ Ατλέτικο και Μπέτις.

Ατλέτικο Μαδρίτης

Παρά την ιδιότητα πρωταθλήτρια Ισπανίας, η Ατλέτικο Μαδρίτης τα πάει χειρότερα από το αναμενόμενο στην τρέχουσα σεζόν. Μετά τα παιχνίδια με Χετάφε (2:1), Αλαβές (0:1), Μπαρτσελόνα (2:0), Ρεάλ Σοσιεδάδ (2:2) και Λεβάντε (2:2) οι «στρωματάδες» καταλαμβάνουν την χαμηλή έκτη θέση με 19 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 15:10.

Μπέτις

Η Μπέτις βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, όπως αποδεικνύεται από τις πρόσφατες νίκες του επί της Χετάφε (2:0), της Αλαβές (1:0), της Ράγιο Βαγιεκάνο (3:2) και της Βαλένθια (4:1). Επιπλέον, οι Verdi-Blancos ήταν πιο αδύναμοι από τη Βιγιαρεάλ 0:2. Έχοντας κερδίσει 21 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 19:12, ανέβηκαν στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Πρόβλεψη

Η επίθεση της Μπέτις είναι από τις καλύτερες του πρωταθλήματος, ενώ η άμυνα της Ατλέτικο δεν είναι πια τόσο στιβαρή όσο πριν από μερικά χρόνια. Προβλέπω ανταλλαγή ακριβών σουτ σε μια μονομαχία μεταξύ δύο περίπου ίσων ομάδων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 2,12.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *