The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Μαγιόρκα: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Атлетико-Мальорка-03.07b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020, 11:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Μετροπολιτάνο

Στις 3 Ιουλίου θα παιχτεί μόνο ένας αγώνας από τους εκπροσώπους των κορυφαίων πρωταθλημάτων. Προτείνουμε την πρόβλεψη για τον αγώνα Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Μαγιόρκα.

Οι «στρωματάδες» είναι σε εξαιρετική φόρμα

Η Ατλέτικο φαίνεται πολύ καλή μετά την καραντίνα, ο σύλλογος ανέβηκε δικαίως στην τρίτη θέση στο πρωτάθλημα και δεν θα έπρεπε πλέον να πέσει από την κορυφή-4. Οι «στρωματάδες» μέχρι τον τελευταίο γύρο είχαν τέσσερις νίκες σερί, αλλά το διέκοψαν με ισοπαλία εναντίον της Μπαρτσελόνα – 2:2, η οποία δεν πρέπει να θεωρηθεί κακό αποτέλεσμα. Επίσης, ο Diego Simeone έχει στο νου του το Champions League, όπου ο σύλλογος έφτασε στους προημιτελικούς. Πολλά θα εξαρτηθούν από την κλήρωση στο τουρνουά, η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι άβολος αντίπαλος για οποιαδήποτε ομάδα. Έχουμε ήδη επιστήσει την προσοχή ότι η ομάδα φαίνεται πιο διασκεδαστική στην επίθεση μετά την επανεκκίνηση.

Οι νησιώτες προσπαθούν ακόμα να σωθούν

Η Μαγιόρκα έπεσε σημαντικά μετά την καραντίνα, έχοντας κερδίσει μόνο ένα βαθμό μετά από πέντε συναντήσεις. Πολύ σημαντική ήταν η τελευταία συνάντηση εναντίον της Θέλτα, σε περίπτωση ήττας οι νησιώτες μπορούσαν να συσκευάσουν τις βαλίτσες στην Segunda. Η Μαγιόρκα νίκησε απροσδόκητα τον αντίπαλο με σκορ 5:1, μειώνοντας το κενό από τη 17η θέση σε 5 πόντους. Οι πιθανότητες σωτηρίας παραμένουν χαμηλές, αλλά μια τόσο εντυπωσιακή νίκη μετά από σειρά αποτυχιών δίνει στους ποδοσφαιριστές ελπίδα για σωτηρία. Υπάρχουν πέντε γύροι για να σωθεί, αν και δεν είναι όλα στα χέρια των νησιωτών, πρέπει να κερδίσουν μέγιστους πόντους στους αγώνες.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο η Ατλέτικο νίκησε τον αντίπαλο χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα εκτός έδρας, σημειώνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Πρόβλεψη

Οι τελευταίοι αγώνες και για τους δύο συλλόγους ήταν απροσδόκητα παραγωγικοί. Συχνά στους αγώνες αυτών των ομάδων περνάει «το σύνολο είναι κάτω», κάτι παρόμοιο που θα δούμε στην επερχόμενη συνάντηση. Η Ατλέτικο Μαδρίτης θα έχει το πλεονέκτημα και η Μαγιόρκα θα προσπαθεί να απαντά περιστασιακά. Πιστεύουμε ότι πρέπει να περάσει εδώ το στοίχημα «το σύνολο είναι κάτω από 2,5 γκολ». Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,9.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *