The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Атлетико-МанчестерЮнайтед-23.02

Champions League – Γύρος των 16 – Φάση 1 από 2

Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Estadio Wanda Metropolitano

Το Τσάμπιονς Λιγκ στα πλέι οφ προσπαθεί να «παρατείνει τη διασκέδαση». Τα πρώτα παιχνίδια των 16 παρατάθηκαν, παραδοσιακά, για 2 μεσοβδομάδες. Και ένας από τους τελευταίους που θα παίξουν θα είναι Ατλέτικο Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ισπανία κόντρα στην Αγγλία σε έναν ακόμη γύρο αιώνιας αναμέτρησης. Ποιος θα είναι πιο δυνατός σε αυτόν τον γύρο, στη Μαδρίτη;

Ατλέτικο Μαδρίτης κινδυνεύει να αποχαιρετήσει για λίγο το Champions League

Οι «στρωματάδες» εξακολουθούν να έχουν την ιδιότητα της νυν πρωταθλήτριας της χώρας τους. Αλλά η ομάδα αποτυγχάνει αυτή τη σεζόν. Και, κυρίως, ο Ντιέγκο Σιμεόνε, που γιόρτασε τα 10 χρόνια από τη θητεία του τον χειμώνα, δεν μπορεί να βελτιώσει σε καμία περίπτωση το παιχνίδι της ομάδας. Και, παραδόξως, αποτυγχάνει η άμυνα, που ανέκαθεν θεωρούνταν και δικαίως το βασικό ατού του “El Cholo”. Μέχρι στιγμής διεξάγεται αγώνας για την 4η θέση της La Liga και αντίπαλος είναι ένας άλλος γίγαντας σε κρίση, η Μπαρτσελόνα. Αυτό που βοηθάει είναι τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά και η ικανότητα να παλεύει μέχρι τέλους. Αυτό βοήθησε και στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου σε έναν δύσκολο αγώνα η ομάδα προκρίθηκε στα πλέι οφ. Για να γίνει αυτό, χρειαζόταν να προσπεράσουν ταυτόχρονα την Πόρτο και τη Μίλαν.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπαθεί να σώσει τη σεζόν

Οι Κόκκινοι Διάβολοι στόχευαν βασικά στα τρόπαια αυτή τη χρονιά. Και φάνηκε ότι αυτοί οι αξιώσεις δικαιώθηκαν: ο τελικός του Europa League και η 2η θέση στην Premier League την άνοιξη, τα μεγάλα ονόματα των νεοφώτιστων του καλοκαιριού. Τώρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντσκι έχει φτάσει στο σημείο να είναι ουσιαστικά στην κατάσταση της Ατλέτικο Μαδρίτης στην εγχώρια αρένα: αποκλείστηκαν από τα κύπελλα, στην Premier League η 4η θέση μπορεί να είναι το μέγιστο κατόρθωμα. Μόνο που εδώ υπάρχουν πολύ περισσότεροι ανταγωνιστές και δεν είναι σίγουρο ότι οι Άρσεναλ και Τότεναμ είναι πιο αδύναμες από τη σημερινή Μπαρτσελόνα. Από την άλλη πλευρά, το Τσάμπιονς Λιγκ θα μπορούσε να είναι μια διέξοδος για τις αποτυχίες και την κριτική που συνδέονται με αστοχίες στην εγχώρια αρένα. Και ο Ρονάλντο, ο οποίος φημολογείται ότι είναι απογοητευμένος με την επιστροφή του στο Ολντ Τράφορντ, θα πρέπει να ζωντανέψει. Ωστόσο, το ερώτημα παραμένει αν ο Ralph Rangnick θα μπορέσει να διαχειριστεί αποτελεσματικά τις δυνατότητες των παικτών. Οι Βρετανοί αποχώρησαν από το γκρουπ το φθινόπωρο πριν προληφθεί.

Προηγούμενοι αγώνες

Απίστευτα, 2 τέτοιοι γίγαντες που αγωνίζονται συνεχώς σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις συναντήθηκαν μόνο μία φορά, το 1991, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Κυπελλούχων. Τότε οι Ισπανοί κέρδισαν εντός έδρας με 3-0 και μετά στο Μάντσεστερ σημείωσαν 1-1.

Πρόβλεψη

Οι ειδικοί πιστεύουν ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης θα έχει ένα μικρό πλεονέκτημα ως γηπεδούχος, και επίσης περιμένουν λίγα γκολ. Τώρα όμως οι αγώνες με τη συμμετοχή των Ισπανών είναι πιο θεαματικοί από ότι συνήθως, οπότε ποντάρουμε «στο σύνολο είναι πάνω από 2,0» (απόδοση 1,62).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *