The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Атлетико-МанчестерСити-13.04_cr

Champions League – Προημιτελικός – Φάση 2 από 2

Τετάρτη, 13 Απριλίου 2022, 10:00 μ.μ.

Στάδιο Μετροπολιτάνο

Την Τετάρτη θα διεξαχθούν οι τελευταίοι αγώνες των προημιτελικών στο Champions League και μετά θα γίνουν γνωστά τα ονόματα όλων των συμμετεχόντων ημιτελικών. Φέρνουμε στην προσοχή των αναγνωστών μας την πρόγνωση για τον αγώνα Ατλέτικο Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι.

Θα είναι δύσκολο για τους «στρωματάδες» να περάσουν

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έπαιξε αναμενόμενα στο πρώτο παιχνίδι, αλλά η ομάδα δεν έδειξε απολύτως τίποτα στην επίθεση, έχοντας τόσο δυνατούς παίκτες μπροστά. Δεδομένου του μοτίβου του παιχνιδιού, το τελικό αποτέλεσμα είναι αρκετά αποδεκτό για τους παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε. Στο Champions League οι «στρωματάδες» έχουν τεράστια εμπειρία, δύο χαμένοι τελικοί από τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχουν ακόμη ξεχαστεί. Οι Μαδριλένιοι έχασαν απροσδόκητα τον τελευταίο της αγώνα στην Πριμέρα εκτός έδρας από τη Μαγιόρκα με σκορ 0:1. Ο σύλλογος είναι τέταρτος στο πρωτάθλημα, αλλά η θέση στην πρώτη τετράδα πρέπει να διατηρηθεί, η πέμπτη Μπέτις είναι μόλις ένα βαθμό πίσω. Δύο παίκτες θα χάσουν αυτή τη μάχη λόγω τραυματισμών.

Οι «πολίτες» πάνε στον ονειρεμένο στόχο

Η Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζει να δείχνει εξαιρετικό ποδόσφαιρο, για πολλές σερί σεζόν. Η ομάδα θέλει πολύ να κερδίσει το Champions League και έχει καλές πιθανότητες να το κάνει. Οι «πολίτες» σκοπεύουν να κατακτήσουν και το τίτλο στην Premier League, όπου προηγούνται της έναν βαθμό. Κόντρα στους παίκτες του Μέρσεϊσάιντ έπαιξαν εντός έδρας οι παίκτες του Γκουαρδιόλα στον τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος, η μάχη αποδείχθηκε περίφημη και έληξε με σκορ 2:2. Τρεις παίκτες δεν θα βοηθήσουν την ομάδα στην επερχόμενη  συνάντηση.

Προσωπικές συναντήσεις

Στο πρώτο ματς όλα ήταν όπως τα περίμεναν οι ειδικοί του πόρου μας, η Μανσίτι πίεσε, ενώ οι «στρωματάδες» προσπάθησαν να σβήσουν την αντίπαλη επιθετική φιτίλι. Η ποσότητα μετατράπηκε σε ποιότητα στο 70′ όταν ο Ντε Μπρόινε σημείωσε το μοναδικό γκολ του αγώνα – 1-0. Αξίζει να σημειωθεί πώς η Ατλέτικο Μαδρίτης έπαιζε χωρίς δόντια στην επίθεση, αποτυγχάνοντας να πετύχει έστω ένα χτύπημα.

Πρόβλεψη

Στο δεύτερο παιχνίδι η Ατλέτικο Μαδρίτης θα αναγκαστεί να παίξει πιο ενεργά, γιατί χωρίς σουτ δεν θα υπάρχουν γκολ, εκτός κι αν βοηθήσει ο αντίπαλος. Οι φορείς στοιχημάτων θεωρούν φαβορί της δεύτερης φάσης τους «πολίτες», αν και η Μάντσεστερ θα ικανοποιηθεί με την ισοπαλία. Αν οι «στρωματάδες» αρχίσουν να ρισκάρουν, προφανώς το παιχνίδι θα γίνει πιο ενδιαφέρον, θα ποντάρουμε στο over 2,5 γκολ με απόδοση 2,12.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *