The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Λεβάντε: Πρόβλεψη για τον αγώνα

AtléticoMadrid-Levante-04.01b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Σάββατο, 4 Ιανουαρίου 2020, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Μετροπολιτάνο

Στην Ισπανία τελειώνει το χειμερινό διάλειμμα. Ήδη για αυτό το Σαββατοκύριακο προγραμματίζεται ο 19ος γύρος της Πριμέρα Ντιβισιόν. Αλλά μεγάλο μέρος της περιοδείας είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο. Ένα από τα ζευγάρια αυτής της ημέρας θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης και Λεβάντε. Θα μπορέσουν οι τύποι του Ντιέγκο Σιμεόνε να κερδίσουν στη Μαδρίτη ενάντια σε μία από τις μεσαίες ομάδες; Κάνουμε την πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 4 Ιανουαρίου 2020.

Η πρώτη σεζόν της Ατλέτικο Μαδρίτης μετά από ανασχηματισμό του προσωπικού

Οι «στρωματάδες» το καλοκαίρι έμειναν χωρίς μεγαλύτερο μέρος της βάσης, κάποιοι πραγματικά μεγάλωσαν και δεν είχαν το επιθυμητό επίπεδο, οι άλλοι αγοράστηκαν από άλλους συλλόγους, έχοντας πληρώσει ρήτρα, ο Godin μετακόμισε στην Ίντερ ως ελεύθερος πράκτορας. Επιπλέον, ο Ντιέγκο Κόστα έχει επίσης σοβαρό τραυματισμό. Φυσικά, χρειάστηκε πολύς καιρός για την κατασκευή του νέου Cholo-Team. Ο Αργεντινός προπονητής από την αρχή έλεγε ότι θα υπάρξουν πολλές δοκιμασίες. Και είχε δίκιο: μετά από μια καλή αρχή, άρχισαν τα προβλήματα. Όσο για μια τέτοια ομάδα με δικό της στυλ, οι Μαδριλένιοι χάνουν πολύ και σκοράρουν ακόμα λιγότερο από το συνηθισμένο (δεν είναι τυχαίο που θέλουν να πάρουν τον Καβάνι το συντομότερο δυνατό). Παρ’ όλα αυτά, έως το διάλειμμα, λόγω του άλματος του Δεκεμβρίου, κατόρθωσαν να επιτύχουν ενδιάμεσα ελάχιστα αποτελέσματα: στο Champions League οι Ισπανοί έφτασαν στα πλέι-οφ, στην Πριμέρα Ντιβισιόν οι νίκες επί της Οσασούνα και Μπέτις εξασφάλισαν την 4η θέση.

Η Λεβάντε ανέβασε ρυθμούς τις τελευταίες εβδομάδες

Τα «βατράχια» λίγο πολύ σταθερά κέρδιζαν βαθμούς αυτή τη σεζόν, κρατώντας στη μέση του βαθμολογικού πίνακα του τουρνουά. Το χειμώνα οι παίκτες του Paco Lopez είχαν νικηφόρο σερί. Αν με την Μελίγια στο Κύπελλο Ισπανίας το νικηφόρο αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο, εκτός από το ότι όλοι δεν προέβλεπαν 5 αναπάντητα γκολ στο τέρμα του αουτσάιντερ, στην La Liga κατάφεραν ότι πάρουν το μέγιστο και στους δύο τελευταίους γύρους. Πρώτα, το καθυστερημένο γκολ του Ένις Μπάρντι έφερε νίκη επί της Γρενάδα στην έδρα της, στη συνέχεια ο Μπόρχα Μαγιοράλ (γκολ και 2 ασίστ) και ο Ρότζερ Μαρτί (διπλό) έσκισαν τη Θέλτα. Ως αποτέλεσμα, για 18 αγώνες σημειώθηκαν 26 βαθμοί. Αυτό επέτρεψε στην Λεβάντε να ολοκληρώσει το πρώτο μέρος της σεζόν στην 9η θέση, μόλις 2 βαθμούς μακριά από τη ζώνη υποβιβασμού.

Προηγούμενοι αγώνες

Τον Μάιο η Λεβάντε κατάφερε να κερδίσει ισοπαλία με το μεγιστάνα, η Ατλέτικο Μαδρίτης ισοφάρισε από τα 0-2 στην μειονότητα. Αλλά πριν από αυτό η ομάδα από τη Μαδρίτη κέρδισε τρεις φορές στη σειρά με συνολικό σκορ 9-0.

Πρόβλεψη

Σταδιακά η Ατλέτικο Μαδρίτης αρχίζει να μοιάζει με την ομάδα που υπήρξε σε όλα τα χρόνια της εργασίας εδώ του Ντιέγκο Σιμεόνε. Και είναι απίθανο η Λεβάντε, η οποία δεν έχει ειδικούς στόχους στο τουρνουά, να μπορέσει να σταματήσει το νέο Cholo-Team. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,94.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *