The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Λίβερπουλ: προγνωστικά για στοίχημα

Атлетико-Ливерпуль-19.10

Champions League Φάση ομίλων – Όμιλος Β – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estadio Wanda Metropolitano

Όλοι εκτιμούν το Τσάμπιονς Λιγκ, πρώτα απ’ όλα, επειδή παίζουν οι δυνατότεροι. Ακόμα και στη φάση των ομίλων υπάρχουν κορυφαίες αναμετρήσεις σε κάθε γύρο. Το βράδυ της Τρίτης ο αγώνας στο Wand Metropolitano θα προστεθεί σίγουρα σε αυτούς. Εκεί θα παίξουν Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Λίβερπουλ. Ντιέγκο Σιμεόνε εναντίον Γιούργκεν Κλοπ. Δεν μπορεί παρά να έχει ενδιαφέρον!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είχε ένα αρκετά βαρύ πρώτο μέρος της σεζόν

Οι «στρωματάδες» μπόρεσαν να χρησιμοποιήσουν τα προβλήματα των συνηθισμένων γιγάντων, της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα την περασμένη σεζόν. Και, συνειδητοποιώντας ότι, πρώτον, οι αντίπαλοι δεν έγιναν ισχυρότεροι, και δεύτερον, δεν κρατήσει για πολύ, ο «Cholo -Tim» προσπάθησε να ενισχυθεί για να διατηρήσει τον τίτλο, επιστρέψανε ακόμα και τον Γκριεζμάν στη Μαδρίτη. Αλλά μέχρι τώρα πρέπει να δουλέχουμ σκληρά, να αρπάζουν νίκες στο τέλος, δεν τα καταφέρνουν πάντα. Περιέργως, αυτό εκδηλώθηκε και στην απόδοση των Ισπανών στο Champions League. Δεν κατάφερε να πιέσουν την Πόρτο, 0-0 εκτός έδρας. Αλλά επικράτησαν επί της Μίλαν στο «San Siro», αν και έχαναν μέχρι το 84ο λεπτό 0-1.

Η Λίβερπουλ κατάφερε να επιστρέψει στην κορυφαία κατηγορία χωρίς μεγάλες δαπάνες

Οι «κόκκινοι» σχεδόν έμειναν χωρίς το Champions League για αυτήν τη σεζόν. Λόγω της επιδημίας τραυματισμών η ομάδα έφυγε από το τοπ-4, αλλά ο Κλοπ κατάφερε να σώσει τη χρονιά στο τέλος. Τώρα όλα μοιάζουν εντελώς διαφορετικά. Και αυτό παρά το γεγονός ότι ο Γιούργκεν, σε αντίθεση με τον Γκουαρδιόλα, τον Σόλσκαερ και τον Τούχελ, δεν ξοδεύτηκε, ειδικά εκτός εποχής, ακόμη και σε τέτοιες συνθήκες. Και πάλι πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο Γερμανός είχε δίκιο: ήταν αρκετό που ανακάμψανε οι άρρωστοι και οι ηγέτες πήραν φόρμα. Στο Champions League οι Βρετανοί είναι επίσης καλοί. Επικράτησαν λαμπρά στο Άνφιλντ με σκορ 3-2 επί της Μίλαν. Στη συνέχεια, απλώς δεν άφησαν πέτρα για πέτρα στο Ντραγκάου από την Πόρτο, κερδίζοντας 5-1. Το μόνο που προκαλεί σύγχυση είναι ότι ακόμη και μετά την επιστροφή του Βίρτζιλ βαν Ντικ, οι παίκτες του Μέρσεϊσαϊντ χάνουν στο δικό τους δίκτυο σταθερά.

Προηγούμενοι αγώνες

Οι αναμετρήσεις ήταν πάντα πολύ επίμονες. Το 2008 Ισπανοί και Άγγλοι αντάλλαξαν ισοπαλίες 1-1 στη φάση των ομίλων. Το 2010, στους ημιτελικούς του Europa League και το 2020, στους 16 του Champions League, η Ατλέτικο κέρδισε 1-0 εντός έδρας, μετά η Λίβερπουλ απάντησε με τον ίδιο τρόπο στο Άνφιλντ. Αλλά η παράταση ήταν τελικά υπέρ των Ισπανών.

Πρόβλεψη

Κατά κανόνα, το πρώτο γκολ αποφασίζει τα πάντα εδώ. Τώρα όμως και οι δύο ομάδες έχουν δροσερούς επιθετικούς στα άκρα, πιστεύω μπορείτε να δοκιμάσετε το στοίχημα «θα σκοράρουν και οι δύο» (απόδοση 1,8).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *