The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Κάντιθ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Атлетико-Кадис-11.03_cr

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2022, 10:00 μ.μ.

Στάδιο Μετροπολιτάνο

Ο 28ος γύρος της Πριμέρα Ντιβισιόν ξεκινά την Παρασκευή, αυτή την ημέρα η Ατλέτικο Μαδρίτης θα παίξει με την Κάντιθ, η πρόβλεψη για τον αγώνα των αναφερθέντων συλλόγων ετοίμασαν οι ειδικοί μας.

Οι «στρωματάδες» έκαναν μικρή πρόοδο

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν δείχνει το πιο σταθερό παιχνίδι αυτή τη σεζόν, αλλά οι «στρωματάδες» προσπαθούν να καλύψουν τη διαφορά. Τώρα οι άνδρες του Ντιέγκο Σιμεόνε βρίσκονται στην τέταρτη θέση της Πριμέρα, ο βασικός τους στόχος είναι να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα, κάτι που θα τους επιτρέψει να παίξουν στην επόμενη σεζόν του Champions League. Ο σύλλογος βρίσκεται σε σερί από τρεις νίκες στο πρωτάθλημα, στον τελευταίο γύρο κέρδισε εκτός έδρας την Μπέτις 3:1, κάτι που του επέτρεψε να προηγηθεί του αντιπάλου στη βαθμολογία. Επίσης, οι «στρωματάδες» εξακολουθούν να παίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου στους 16 έπαιξαν εντός έδρας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1:1, τώρα τους περιμένει δεύτερο παιχνίδι. Εννέα παίκτες θα χάσουν την επερχόμενη μάχη λόγω τραυματισμών.

Η Κάντιθ δεν το βάζει κάτω

Βασικός στόχος της Κάντιθ για τη φετινή σεζόν είναι να διατηρήσει τη θέση στην ισχυρότερη ισπανική κατηγορία. Ο σύλλογος καταλαμβάνει τη 18η θέση, όντας στη ζώνη του υποβιβασμού της Πριμέρα. Η διαφορά πίσω από τη 17η θέση είναι μόνο ένας βαθμός. Στον τελευταίο γύρο η ομάδα νίκησε εντός έδρας τη Ράγιο Βαγιεκάνο με σκορ 2:0, η Κάντιθ έχει να χάσει σε τέσσερα παιχνίδια στη σειρά, αλλά πριν από την αναφερόμενη επιτυχία σημειώθηκαν τρεις ισοπαλίες. Μια μακρά απουσία ήττων είναι καλό σημάδι, η ομάδα μπορεί να παλέψει για την επιβίωση. Τρεις παίκτες δεν θα βοηθήσουν τους συνεργάτες σε αυτή την αναμέτρηση.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο, η Ατλέτικο κατάφερε να κερδίσει την πειστική εκτός έδρας νίκη με σκορ 4:1, όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Πρόβλεψη

Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς ότι οι «στρωματάδες» είναι τα φαβορί της επερχόμενης μάχης, αλλά στον αγωνιστικό χώρο θα μπουν δύο ομάδες με κίνητρο, οπότε δεν θα είναι τόσο εύκολο για τους γηπεδούχους. Η Κάντιθ θα προσπαθήσει να παίξει με το νούμερο δύο, κάτι μπορεί να αποτελέσει αποτελεσματικό όπλο. Προτείνουμε το στοίχημα στο over 2,5 με απόδοση 1,92.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *