The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Θέλτα Βίγο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Атлетико-Сельта-08.02b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ισπανία. Μαδρίτη. Στάδιο “Wanda Metropolitano

Την ερχόμενη Δευτέρα στη Μαδρίτη θα διεξαχθεί ο αγώνας του εικοστού δεύτερου γύρου της La Liga μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης και Θέλτα Βίγο.

Ατλέτικο Μαδρίτης

Μετά από δεκαεννέα αγώνες Ατλέτικο Μαδρίτης σημείωσε εντυπωσιακούς 50 βαθμούς, γι’ αυτό και ηγείται της κατάταξης με διαφορά τερμάτων 40:10. Τα τελευταία πέντε παιχνίδια έληξαν θετικά για τους «στρωματάδες» – τα θύματά τους ήταν οι Αλάβες (2:1), Σεβίλλη (2:0), Έιμπαρ (2:1), Βαλένσια (3:1) και Κάντιθ(4:2).

Θέλτα Βίγο

Το 2021 η Θέλτα Βίγο δεν έχει γνωρίσει ακόμη τη γεύση των νικών. Ο σύλλογος της Γαλικίας έχασε 0:2 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, 0:4 από τη Βιγιαρεάλ και 1:2 από την Μπέτις, καθώς σημείωσε ισοπαλία 1:1 με τον Έιμπαρ και 0:0 με τη Γρανάδα. Έτσι, οι Κέλτες με 25 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 24:31 καταλαμβάνουν τη δέκατη θέση της κατάταξης.

Πρόβλεψη

Στα χαρτιά η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι μια τάξη μεγέθους ισχυρότερη από την Θέλτα Βίγο και το φαβορί έχει εξαιρετικά κίνητρα. Δεν νομίζω ότι οι φιλοξενούμενοι σε κρίση είναι σε θέση να προκαλέσουν αίσθηση στον επερχόμενο αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα: νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *