The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Εσπανιόλ Βαρκελώνης: προγνωστικά για στοίχημα

Атлетико-Кадис-11.03_cr

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κυριακή, 17 Απριλίου 2022, 5:15 μ.μ.

Στάδιο Μετροπολιτάνο

Αυτή την Κυριακή, η Μαδρίτη θα φιλοξενήσει έναν ακόμη αγώνα του τριάντα δεύτερου γύρου της La Liga μεταξύ Ατλέτικο και Εσπανιόλ.

Ατλέτικο Μαδρίτης

Την παραμονή η Ατλέτικο Μαδρίτης έχασε απροσδόκητα 0:1 από το αουτσάιντερ Μαγιόρκα, γι’ αυτό το λόγο παρέμεινε στην τέταρτη θέση με 57 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 57:38. Πριν από αυτό όμως, οι «στρωματάδες» κέρδισαν τέσσερις σερί νίκες επί της Μπέτις (3:1), της Κάντιθ (2:1), της Ράγιο Βαγιεκάνο (1:0) και της Αλαβές (4:1), δείχνοντας τις σοβαρές τους προθέσεις να τερματίσουν στην κορυφή- 4.

Εσπανιόλ Βαρκελώνης

Η Εσπανιόλ, νεοφώτιστη στην ελίτ, έχει κερδίσει 39 βαθμούς και βρίσκεται στην αξιοσέβαστη ενδέκατη θέση με διαφορά τερμάτων 36:42. Αν όμως εντός έδρας οι «παπαγάλοι» επικράτησαν της Χετάφε (2:0), της Μαγιόρκα (1:0) και της Θέλτα (1:0), τα εκτός έδρας ματς με Λεβάντε (1:1) και Ρεάλ Σοσιεδάδ (0:1) δεν εξελίχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο.

Πρόβλεψη

Το επίπεδο της Ατλέτικο Μαδρίτης είναι πολύ υψηλότερο, ειδικά με φόντο την αδυναμία της Εσπανιόλ να παίξει εκτός έδρας. Δεδομένου του τρόπου που παίζουν οι «στρωματάδες», περιμένω να κερδίσουν με ένα μικρό πλεονέκτημα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης με 1-2 γκολ με απόδοση 1,88.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *